Σύλβια Δεληκούρα: «Ο κόσμος συνεχίζει να με θυμάται ως Άσπα» (photos)


Η Σύλβια Δεληκούρα αποκάλυψε ότι αρκετοί την θυμούνται ακόμα, ως την «Άσπα» που είχε υποδυθεί στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου».

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός δηλώνει ότι υπήρξαν δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της που την ενόχλησαν.

Δεκατρία χρόνια μετά το «Θα βρεις τον δάσκαλο σου», ο κόσμος συνεχίζει να σας έχει συνδεδεμένη με την τότε ηρωίδα;

«Ναι, ο κόσμος συνεχίζει να με θυμάται ως Άσπα. Και βοηθούν σε αυτό οι συχνές επαναλήψεις της σειράς. Δεν είναι λίγες οι φορές που με σταματούν στον δρόμο και μου λένε πόσο πολύ τους άρεσε η Άσπα αλλά και η συγκεκριμένη δουλειά. Αναφέρονται και σε σκηνές που εγώ δεν θυμάμαι, όπως αυτή με τις φακές. Η Ασπα που υποδυόμουν και είχε άγνοια από μαγειρική είχε βάλει τις φακές να μουλιάσουν μαζί με τα ρούχα. Ε, αυτή η σκηνή έχει μείνει στον κόσμο και μου τη λένε συνέχεια».

Πώς είναι η ζωή μιας εργαζομένης μητέρας;

«Πολύ δύσκολη. Προσπαθείς να τα συνδυάσεις όλα, παιδί, σπίτι, δουλειά. Ευτυχώς με βοηθάει πολύ η οικογένεια μου. Η μητέρα μου, η πεθερά μου αλλά και ο άνδρας μου. Οταν γίνεσαι μητέρα, πρέπει να βάζεις τα δικά σου θέλω στην άκρη και να προχωράς με τα θέλω του παιδιού που έχεις φέρει στον κόσμο».

Υπήρξε στιγμή που κάποια δημοσιεύματα ασχολούνταν με την προσωπική σας ζωή…

«Ναι και ήταν κάτι που με ενόχλησε, γιατί με εμφάνιζαν να χωρίζω από τον σύζυγο μου. Και δεν υπήρχε ίχνος αλήθειας. Με ενοχλεί πολύ η αδιακρισία και δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή.

Ποια είναι τα σχέδια σας για τον χειμώνα;

«Εχω κλείσει να παίξω σε μια κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου που θα ανέβει στο θέατρο Γκλόρια. Ενώ επίσης είναι να κάνω και κάποιες γκεστ εμφανίσεις στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν», λέει στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ