Λάθος προϊόντα, σε λάθος dealer!

Είναι γεγονός πως οι έμποροι ναρκωτικών έχουν αστείρευτη φαντασία σε ότι αφορά τους τρόπους μεταφοράς των παράνομων προϊόντων τους. Ωστόσο όσο καλά κι αν έχουν προνοήσει όλα τα πιθανά σενάρια για τη μεταφορά, πάντα μπορεί να τύχει η στραβή. Όπως η αποστολή μεγάλης ποσότητας μεθαμφεταμίνης από το Μεξικό, η οποία κατέληξε σε 13 διαφορετικούς αντιπροσώπους Ford στον Καναδά.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της τοπικής αστυνομίας, οι εργαζόμενοι στις αντιπροσωπείες που ήταν επιφορτισμένοι με την επιθεώρηση των ελαστικών διαπίστωσαν ότι αρκετά Ford Fusion φορούσαν ελαστικά εκτός προδιαγραφών Ford και αυτό τους κίνησε την περιέργεια και υλοποίησαν πιο ενδελεχή έλεγχο. Ξεμοντάροντας λοιπόν τα ελαστικά βρήκαν μέσα τους τα πακέτα μεθαμφεταμίνης και τότε κάλεσαν τις αρχές. Συνολικά 9 από τα 14 Fusion που έφτασαν στον Καναδά ήταν φορτωμένα με ναρκωτικά!

Έπειτα από τη συγκεκριμένη ανακάλυψη οι αστυνομικές αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν ακόμα ένα φορτίο λίγο πριν μπει στη χώρα, συνολικού βάρους 180 κιλών. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, η συνολική αξία του εμπορεύματος που κατασχέθηκε άγγιζε τα 4,5 εκατομμύρια δολάρια. Το τι έχει συμβεί σε αυτόν που έκανε το λάθος ειλικρινά δεν θέλουμε να ξέρουμε!


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ