Πωλητής ηλεκτρικών αυτοκινήτων o Σβαρτζενέγκερ! (+video)


Ο γνωστός μας «Εξολοθρευτής» κι ο άνθρωπος που ανέδειξε το bodybuilding, Arnold Schwarzenegger, μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο αποφάσισε να προωθήσει την αγορά ηλεκτρικών μοντέλων.

Ο διάσημος ηθοποιός (έχει υπάρξει και κυβερνήτης της πολιτείας της Καλιφόρνια) μεταμφιέστηκε σε έναν πωλητή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ο οποίος προσπαθούσε να πείσει τους πελάτες να μην σκέφτονται την αγορά ενός ηλεκτρικού μοντέλου, αλλά ενός με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Το βίντεο είναι απολαυστικό και θα γελάσετε, όπως έκαναν και μερικοί πελάτες οι οποίοι από την αρχή καταλάβαιναν ποιος ήταν πίσω από το μουστάκι. Όσοι τώρα δεν τον καταλάβαιναν, κατέθεταν τα επιχειρήματά τους υπέρ της αγοράς ενός ηλεκτρικού, με τον πωλητή Howard Kleiner (έτσι τον βάφτισε τον χαρακτήρα του ο Arnie) να λέει τα δικά του, με αποκορύφωμα την ατάκα, πως τα αυτοκίνητα που ρυπαίνουν πολύ είναι η λύση στον υπερπληθυσμό.

Το χιουμοριστικό βίντεο γυρίστηκε στο πλαίσιο καμπάνιας υποστήριξης κι ενημέρωσης του αγοραστικού κοινού για τα οφέλη των ηλεκτρικών μοντέλων.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ