ΠΑΟΚ – Στοχ: “Μόνο στην Ελλάδα δεν κέρδισα τίτλο.”


Ο Μίροσλαβ Στοχ μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και εξήγησε ότι ένας από τους λόγους ήταν για να κατακτήσει τον τίτλο και στην Ελλάδα, που είναι η μοναδική χώρα στην οποία αγωνίστηκε και δεν τα κατάφερε.

Για την αποχώρησή του από τη Σλάβια Πράγας μίλησε ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ με «στόχο» την κατάκτηση ενός τίτλου και στην Ελλάδα.Οι δηλώσεις του Στοχ

«Είχα μια προσφορά από τον ΠΑΟΚ, ξέρω τον σύλλογο και μαζί με την οικογένεια μου αποφασίσαμε να την δεχθούμε. Ήθελα να προσπαθήσω να παίξω στο εξωτερικό, ακόμα μια φορά στην Ελλάδα, που είναι η μοναδική χώρα στην οποία δεν κατέκτησα κάποιο τίτλο.

Πάντα θα θυμάμαι όσα καλά έζησα στην Σλάβια. Πέρασα δυο όμορφα χρόνια, κερδίσαμε το πρωτάθλημα και δυο φορές το κύπελλο, ήταν φανταστικά. Άργησα να ξεκινήσω αλλά στο τέλος έδειξα στους φίλους της ομάδας τι μπορώ να κάνω.

Είχα πάντα εξαιρετική υποστήριξη από τους φιλάθλους, και απόλαυσα το σύνθημα που δημιουργήσανε ειδικά για εμένα. Πιστεύω ότι οι φίλοι της ομάδας θα συνεχίζουν να την υποστηρίζουν έτσι, και θα πετύχουν κάτι σπουδαίο μαζί της».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ