Τσίπρας: Σπάει το εμπάργκο και βγαίνει στον ΣΚΑΪ.

Σε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να βγει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Με τον τρόπο αυτό σπάει το εμπάργκο που… ο ίδιος επέβαλλε για τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.
Με… αιχμές για την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το debate η ανακοίνωση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Πότε θα γίνει η εμφάνιση και… γιατί.

Την… ρελάνς προσπαθεί να κάνει λίγο πριν τις εθνικές εκλογές ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος… ελλείψει debate, αφού λευκός καπνός δεν βγήκε ποτέ για την «τηλεμαχία», αποφάσισε να προβεί σε μια κίνηση που ίσως έχει… ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από μια συνύπαρξη πολιτικών αρχηγών με «ξύλινο» λόγο.

Ποια είναι αυτή; Μα να εμφανιστεί… στον ΣΚΑΪ! Στον τηλεοπτικό σταθμό που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιβάλλει εμπάργκο εδώ και μήνες και αποτελεί ουσιαστικά το… νούμερο 1 «εχθρικό πεδίο» για το κυβερνών κόμμα και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter, αφήνοντας αιχμές για την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ζήτημα του debate.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Τσίπρας: «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό.Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον«.Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter

Αλέξης Τσίπρας: Τον έπεισε… ένας ηλικιωμένος!

Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός έχει κάνει μια ανάρτηση και στο Facebook, στην οποία εξηγεί πως τον έπεισε ένας… ηλικιωμένος να πάει στον ΣΚΑΪ για συνέντευξη… παρά το εμπάργκο!Αναλυτικά τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας

«Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας. Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος. Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται. Η προγραμματική αντιπαράθεση όμως, δε θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας. Εκλογές 2019 – Τσίπρας: «Γι΄αυτό διαδήλωσα, αγωνίστηκα, ασχολήθηκα με την πολιτική»! video

Και συνεχίζει: «Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί».

Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…». Του είπα δεν έχεις άδικο», συνεχίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Και προσθέτει: «Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο Facebook

Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να…

Gepostet von Alexis Tsipras am Sonntag, 30. Juni 2019

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ