Λασκαράκη-Σουλτάτος:Δείτε τι τους συνέβη κατά την επιστροφή τους από το γαμήλιο πάρτι στη Νάξο (Vid)


Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έκαναν το γαμήλιο πάρτι τους στη Νάξο, δύο μήνες μετά το γάμο τους στην Κρήτη.

Γιατί εκτός από τον ξαφνικό και μυστικό γάμο τους τη Δευτέρα του Πάσχα (22 Απριλίου) που έγινε στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου, οι δύο ερωτευμένοι νεόνυμφοι διοργάνωσαν και… κάτω από τη μύτη μας το γαμήλιο πάρτι τους σε ένα υπέροχο κυκλαδίτικο σκηνικό στη Νάξο.

Το ζευγάρι έδωσε ραντεβού με τους φίλους του στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί προκειμένου όλοι μαζί να γιορτάζουν το γάμο, που έγινε πριν από δύο μήνες στην Κρήτη.

Το γαμήλιο πάρτι έγινε το Σάββατο 29 Ιουνίου στη Νάξο και η Βάσω φορούσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα, που έμοιαζε με νυφικό και κρατούσε στα χέρια της μία υπέροχη ανθοδέσμη ερχόμενη με τον εκλεκτό της καρδιάς της στο χώρο που θα γινόταν το πάρτι.

Το πάρτι έγινε και το ζευγάρι διασκέδασε με τους φίλους του! Τι τους συνέβη όμως κατά την επιστροφή από τη Νάξο στην Αθήνα;

Το απόγευμα της Κυριακής, το ζευγάρι πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα και η Βάσω Λασκαράκη μέσα από ένα instastory μας αποκάλυψε τι τους συνέβη κατά την επιστροφή τους.

«Θέλουμε και εσείς να μας στείλετε τα βίντεο σας για το πώς περνάτε στα καράβια αυτή τη στιγμή. Γιατί εμείς δεν περνάμε καλά. Αυτό δεν είναι επιστροφή…Δε μπορώ…», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός!

Τι συνέβη; Την ώρα που επέστρεφαν στο Αιγαίο έπνεαν άνεμοι πάνω από 7 μποφόρ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ