Ανοργάνωτη, θυμίζει Χαβάη: Η πιο «δύσκολη» παραλία των Κυκλάδων είναι ό,τι πιο ωραίο έχεις δει


Η Κύθνος είναι ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων με συνεχή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, αφού όλο και περισσότερος κόσμος την επιλέγει κάνοντας τη να θεωρείται κορυφαίος εναλλακτικός προορισμός για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Μόλις τρεις ώρες από τη Ραφήνα και μιάμιση από το Λαύριο, το στολίδι του Νότιου Αιγαίου, αποτελεί ίσως την ιδανική επιλογή για το επόμενο τριήμερό σου.

Όπως κάθε ελληνικό νησί, έτσι και η Κύθνος διαθέτει μοναδικές παραλίες που σου κόβουν την ανάσα, λες και είσαι μέρος του πιο εξωπραγματικού σκηνικού.

Αλήθεια, εσύ γιατί δεν την έχεις επισκεφτεί ακόμα;

Πώς μπορούμε να αρχίσουμε με κάτι διαφορετικό πέρα από την μαγική στην όψη της παραλία Κολώνα;

Για να κολυμπήσεις στα νερά της, καλείσαι να περάσεις έναν δυσπρόσιτο χωματόδρομο με απότομες στροφές και ανηφόρες, με την πρόσβαση στην παραλία να καθίσταται ευκολότερη μέσω θαλάσσιου ταξί.

Η ταλαιπωρία, πάντως, αξίζει. Μιλάμε για ένα θέαμα που δεν συναντάς συχνά.

Η Κολώνα έχει στην μέση της μια μικρή λωρίδα άμμου, η οποία χωρίζει δύο μεριές θάλασσας, δημιουργώντας μια μαγική εικόνα. Ανοργάνωτη, χωρίς την δυνατότητα σκιάς, αλλά με την δυνατότητα της συνεχούς δροσιάς χάρη στις δύο πλευρές θάλασσας, δικαίως θεωρείται από τις καλύτερες παραλίες που θα βρεθείς ποτέ.

Εάν όμως θέλεις να μην ταλαιπωρηθείς τόσο, υπάρχει η παραλία της Απόκρουσης, με τεράστια αμμουδιά, πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά και φυσικά μαγευτική θέα στην Κολώνα.

Βρίσκεται στον απάνεμο κόλπο της Απόκρουσης, αυτό που θα παρατηρήσεις αμέσως, είναι το χρυσό χρώμα που παίρνουν οι βράχοι μόλις πέφτει πάνω τους ο ήλιος και τα γαλαζοπράσινα νερά που αλλάζουν χρώμα όσο περνούν οι ώρες.

Όνειρο, έτσι;


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ