Μήνυμα στον πρώην σου: Πώς μπορείς να το αποφύγεις;


Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αμέτρητες φορές έχουν μπει στον πειρασμό να στείλουν μήνυμα στον πρώην σύντροφό τους.

Τα παράπονό μας, βέβαια, ως γνωστές drama queens, είναι πάρα πολλά. Φαντάζει λοιπόν σχεδόν ακατόρθωτο  να μην στείλουμε το κλασσικό κατεβατό που στην εφηβεία συνηθίζαμε να γράφουμε με τις φίλες μας επί δυο μερόνυχτα.

Η αλήθεια είναι πως το να μην μπεις στον πειρασμό να επικοινωνήσεις με τον πρώην μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να απασχολήσεις το μυαλό σου και να μην σκέφτεσαι συνεχώς εκείνον.

Ορίστε μερικές ιδέες που ελπίζουμε να βοηθήσουν!

Netflix and chill

Φτιάξε το αγαπημένο σου ρόφημα και απόλαυσε μια ταινία. Απέφυγε τις ρομαντικές για αυτονόητους λόγους. Να ξεχαστείς θέλουμε!

Όχι να τον πάρεις με λυγμούς και να τον ρωτήσεις γιατί δεν σε διεκδίκησε όσο ο Ryan Gosling την Rachel MacAdams στο «The Notebook».

Όχι στο αλκοόλ

Εδώ ζητώ την απόλυτη προσοχή σου. Μην πιεις. Το ποτό μας κάνει πιο ευάλωτες και προκαλεί συναισθήματα που στην πραγματικότητα δεν έχουμε σε τόσο έντονο βαθμό.

Προσπάθησε τις στιγμές που σκέφτεσαι να του στείλεις να αποφύγεις το αλκοόλ. Την κατάληξη την ξέρουμε όλες και ακόμα καλύτερα ξέρουμε ότι το επόμενο πρωί θα το μετανιώσεις οικτρά.

Γιατί χωρίσατε, είπαμε;

Σημασία δεν έχει αν η απόφαση ήταν δική σου ή δική του. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι πριν σκεφτείς να του στείλεις μήνυμα να θυμηθείς τους λόγους που δεν είστε πια μαζί.

Δεν σημαίνει ότι επειδή πέρασε καιρός παύουν και να υπάρχουν. Είναι προτιμότερο να αρχίσεις κάτι καινούριο ή να είσαι single -γιατί όχι;- , παρά να γυρίσεις σε μια τελειωμένη κατάσταση που στην πραγματικότητα δεν σε ευχαριστούσε.

Βγες με τις φίλες σου

Που είναι το party animal και η ψυχή της παρέας που ήσουν κάποτε; Βγες με τις φίλες σου, διασκέδασε, χόρεψε και ζήσε ξανά τις ξέγνοιαστες βραδιές που ήσουν πραγματικά χαρούμενη. Να είσαι με άτομα που αγαπάς και περνάτε υπέροχα μαζί.

Πίστεψε μας, όταν θυμηθείς πώς είναι να νοιάζονται πραγματικά για εσένα, το τελευταίο που θα θέλεις να κάνεις θα είναι να του στείλεις μήνυμα.

Shopping therapy

Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν λατρεύει τις βόλτες στα μαγαζιά. Οι ατελείωτες ώρες που θα χαθείς στα δοκιμαστήρια και στους διαδρόμους των καταστημάτων θα σε κρατήσουν απασχολημένη και θα ανεβάσουν την διάθεσή σου στα ύψη. Πού χρόνος για να κάθεσαι να γράφεις μηνύματα;

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι

Μπορεί ήδη να γυμνάζεσαι και μπράβο σου γι’ αυτό. Όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματα που έχεις μέσα σου ξέσπασε τα στο γυμναστήριο και όχι στον πρώην σου.

Έτσι και το κορμί που ονειρεύεσαι θα αποκτήσεις και ο πρώην σου θα φαντάζει μια μακρινή ανάμνηση που δεν θέλεις καν να θυμάσαι. Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.

Βάλε σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου

Όλη αυτή η ιστορία με τον πρώην σου δεν κάνει κακό μόνο στην ψυχολογία σου αλλά και στην καθημερινότητά σου. Πόσες φορές δεν είχες όρεξη να πας για δουλειά εξαιτίας του;

Σταμάτα να αναπολείς το παρελθόν και άρχισε να νοιάζεσαι για το μέλλον σου. Ξεκίνα σιγά-σιγά να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις που έχεις.

Θα είσαι τόσο απασχολημένη που θα αναρωτιέσαι αν όντως υπήρξε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ