Εκλογές 2019: Νέο βίντεο Τσίπρα με δίλημμα ανθρώπινες ζωές ή χρήμα.


Τέσσερις μόλις ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δημοσιεύει ένα ακόμη προεκλογικό σποτ, αυτή τη φορά για την κλιματική αλλαγή.

«Η ανάγκη των αγορών για ολοένα και περισσότερη ανάπτυξη είναι η αιτία της καταστροφής του περιβάλλοντος. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει κληθεί ποτέ να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα. Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο όλοι μαζί. Να βάλουμε τη ζωή των ανθρώπων πάνω από το χρήμα», αναφέρει το κείμενο στο βίντεο που δημοσιεύει ο Αλέξης Τσίπρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο πρωθυπουργός σε πρώτο πλάνο να μιλά για την κλιματική αλλαγή, τονίζοντας πως «η ανάπτυξη στην εποχή μας ή θα είναι πράσινη ή δεν θα υπάρξει». Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Αλέξης Τσίπρας για τις εκλογές

Να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή

Η ανάγκη των αγορών για ολοένα και περισσότερη ανάπτυξη είναι η αιτία της καταστροφής του περιβάλλοντος. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει κληθεί ποτέ να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα. Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο όλοι μαζί. Να βάλουμε τη ζωή των ανθρώπων πάνω από το χρήμα.

Gepostet von Alexis Tsipras am Dienstag, 2. Juli 2019

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ