10 παράξενες θεραπείες ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι διάσημοι στο Χόλιγουντ


Οι διάσημοι έχουν εύκολη πρόσβαση σε όλες τις καινοτόμες και πρωτότυπες θεραπείες ομορφιάς που εμείς οι υπόλοιποι μπορούμε μόνο να ονειρευτούμε. Το περιοδικό μόδας ELLE αναφέρει ότι “συνήθως οι διάσημοι είναι οι πρώτοι που έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι τις καινοτομίες στην βιομηχανία της ομορφιάς. Ωστόσο, μερικές φορές τα μυστικά ομορφιάς τους μπορεί να είναι αρκετά περίεργα γιατί περιέχουν περίεργα συστατικά ή τεχνικές.

Δείτε παρακάτω τις πιο παράξενες θεραπείες ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι διάσημοι στο Χόλιγουντ. Ψεύτικα δόντια  Το χαμόγελο του Χόλιγουντ έχει γίνει μια τυπική απαίτηση για κάθε διάσημο και τα ψεύτικα δόντια είναι ο τρόπος για να το πετύχουν. Αυτές οι λεπτές θήκες από πορσελάνη προσαρτώνται στο μπροστινό μέρος τους δοντιού και αλλάζουν το μέγεθος, το σχήμα, το χρώμα ή την θέση των δοντιών.

Αυτό το είδος λίφτινγκ κατά το οποίο ο γιατρός παίρνει το ίδιο μας το αίμα και το εγχέει μέσα στο πρόσωπό μας με πολύ μικρές βελόνες είναι η αγαπημένη τεχνική της Κιμ Καρντάσιαν. Λέγεται ότι αναζωογονεί τον ιστό του προσώπου και εμποδίζει την εμφάνιση ρυτίδων. Ταϊλανδέζικο χαστούκισμα προσώπου Λέγεται ότι αυτή η ασυνήθιστη και σπάνια μέθοδος συσφίγγει τους μύες του προσώπου, εξαφανίζει τις ρυτίδες και αντιστρέφει τα σημάδια γήρανσης. Περίπου 15 λεπτά από αυτή την θεραπεία κοστίζουν 350 δολάρια.

Επέμβαση Σταχτοπούτα

Η «πλαστική της Σταχτοπούτας» περιλαμβάνει μια σειρά από αισθητικές επεμβάσεις που αλλάζουν το σχήμα και το μέγεθος των δαχτύλων στα πόδια της γυναίκας προκειμένου να δείχνουν ωραιότερα. Το νυστέρι «μπαίνει» στα κόκαλα και έτσι τα δάχτυλα μπορούν να κοντύνουν ή να επιμηκυνθούν. Μπορεί επίσης να αφαιρεθεί και το περιττό λίπος από τα μεγάλα δάχτυλα. Ένας ποδίατρος από το Μανχάταν ανέφερε ότι αυτή η τάση ξεκίνησε από τους σχεδιαστές Μανόλο Μπλάνικ και Κριστιάν Λουμπουτέν, των οποίων τα παπούτσια είναι πολύ δημοφιλή στους διάσημους.

Δηλητήριο μέλισσας

Μια μάσκα που περιέχει δηλητήριο μέλισσας επιτυγχάνει τα ίδια αποτελέσματα με το μπότοξ χωρίς την χρήση βελόνας. Αυτή είναι η αγαπημένη θεραπεία της Κέιτ Μίντλετον, καθώς οι τοξίνες των μελισσών βοηθούν στην εξαφάνιση των ρυτίδων. Βελατεράπια Αυτή η τεχνική είναι γνωστή και ως “κούρεμα με κερί.” Πρόκειται για μια διάσημη Βραζιλιάνικη τεχνική που χρησιμοποιεί την φωτιά για να καθαρίσει τις άκρες των μαλλιών. Είναι μια από τις αγαπημένες τεχνικές της Αλεσάντρα Αμπρόσιο.

Σίελος σαλιγκαριών

Η Κέιτι Χολμς χρησιμοποιεί πολύ συχνά την τεχνική με την σίελο των σαλιγκαριών για να διατηρήσει το δέρμα της απαλό και λαμπερό. Η σίελος του σαλιγκαριού αποτελείται από ελαστίνη, γλυκολικό οξύ και πρωτεΐνη. Αυτός ο συνδυασμός βοηθά στην αναγέννηση των κατεστραμμένων ιστών, την θεραπεία της ακμής και την εξαφάνιση των ρυτίδων.

Μπάνιο με κόκκινο κρασί

Το μπάνιο με κόκκινο κρασί κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή και αυξάνει την αναγέννηση των κυττάρων. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορούμε να το πιούμε. Καθαρισμός προσώπου “Γκέισα” Αυτή η αρχαία Ιαπωνική τεχνική είναι η αγαπημένη της Βικτόρια Μπέκαμ και αποτελείται από κουτσουλιές πουλιών. Μειώνει την εμφάνιση ακμής και κάνει το δέρμα πιο υγιές, λαμπερό και απαλό. Μάσκα προσώπου με χρυσάφι Η Μπαρ Ραφαέλι κάνει μια μάσκα προσώπου από υγρό χρυσό 24 καρατιών για να διατηρεί το δέρμα της λαμπερό και υγιές. Αυτή η πολυτελής θεραπεία είναι γνωστή για τα αντιφλεγμονώδη και αντιγηραντικά οφέλη της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ