Σε ποια ζώδια αρέσουν οι καμπύλες σου;


Άντρες και καμπύλες! Σε ποια ζώδια αρέσουν; Το ζώδιο του μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα του

Πολλοί άνδρες επιλέγουν να ασχοληθούν με μια γυναίκα γιατί κάτι τους τράβηξε σε αυτή. Μπορεί να είναι ένα όμορφο πρόσωπο, ένα ωραίο σώμα ή ένα ζευγάρι ζουμερά χείλη.

Το ζώδιο του «μαρτυρά» ποιο είναι το σημείο του σώματος σου που θα τον τρελάνει και ήρθε η ώρα να μάθεις.

Κριός

Οι Κριοί έχουν ένα θέμα με το πρόσωπο. Δίνουν γενικότερα σημασία στην εμφάνιση αλλά θέλουν να κοιτούν ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει ένα θεματάκι με τον λαιμό. Του αρέσουν οι ψηλοί λαιμοί που ξεχωρίζουν από το πρόσωπο και θεωρούν πως είναι ένα σημείο που μπορεί να «ξυπνήσει» όλες τις αισθήσεις.

Δίδυμος

Οι ώμοι είναι ένα χαρακτηριστικό που κάνει τους Διδύμους να παρατηρήσουν για αρκετή ώρα μια γυναίκα. Τους αρέσει όταν οι ώμοι είναι εκτεθειμένοι.

Καρκίνος

Το ζώδιο αυτό θέλει να βλέπει στήθος. Έχει στο μυαλό του το στήθος ως το απόλυτο θηλυκό σημείο

Λέων

Ένα θέμα με την πλάτη το έχει! Θέλει να βλέπει την πλάτη σου και μπορεί να χαζεύει με ώρες τη γραμμή που δημιουργείται στα ραχοκοκκαλιά.

Παρθένος

Η κοιλιά είναι το σημείο που θέλει να βλέπει ο Παρθένος! Ειδικά όταν εμφανίζονται και κάποιοι μικροί κοιλιακοί τρελαίνεται.

Ζυγός

Δώσε πόδια στον Ζυγό και πάρ’του τη ψυχή. Θέλει να βλέπει καλλίγραμμα πόδια και όταν είναι απαλά κάτι του συμβαίνει.

Σκορπιός

Ένα είναι το σημείο που μπορεί να τρελάνει τον Σκορπιό και είναι τα χέρια γιατί φαντάζεται πολλά πράγματα με αυτά. Τι να τον κάνουμε είναι ερωτικός!

Τοξότης

Τα χείλη τα φιλήδονα είναι η αδυναμία του Τοξότη. Τα ζουμερά χείλη είναι το πρώτο πράγμα που κοιτά.

Αιγόκερως

Το ζώδιο αυτό έχει ένα θέμα με τους γλουτούς. Αγαπά ιδιαίτερα το συγκεκριμένο σημείο και είναι γεγονός.

Υδροχόος

Οι αστράγαλοι είναι το σημείο που παρατηρεί αυτό το ζώδιο. Κάνει σκέψεις που δε θα πιστέψεις και η φαντασία του οργιάζει. Αλλά του αρέσουν και οι καμπύλες γενικά.

Ιχθύς

Οι πατούσες και οι αστράγαλοι είναι το σημείο στο οποίο έχει αδυναμία το συγκεκριμένο ζώδιο και όταν βλέπει γυναίκες με τέλειο πεντικιούρ παθαίνει μαι αναστάτωση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ