Κώστας Αποστολίδης: «Είναι παρήγορο ότι γυρνάει στην τηλεόραση η μυθοπλασία» (photos)


Ο Κώστας Αποστολίδης πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Η οργή». 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του και στην επιστροφή της μυθοπλασίας στην τηλεόραση.

Στην «Οργή» ο Κώστας Αποστολίδης υποδύεται έναν πάτερ φαμίλια που αγαπάει την οικογένειά του και για χάρη της παρανομεί.

Στη σειρά ενσαρκώνετε τον Νεοκλή…

«Ο ρόλος μου είναι ένας πάτερ φαμίλιας, ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ την οικογένεια του και εν ονόματι της εγκληματεί και παρανομεί. Τα πιστεύει βέβαια αυτά που κάνει, εξάλλου τέτοιοι υπάρχουν και γύρω μας καθημερινά. Είμαι λίγο αμήχανος από την πρώτη μέρα που τον είδα στο σενάριο, γιατί είναι αρνητικός χαρακτήρας και δεν μου πάει πολύ να παίζω κακούς. Ήταν όμως τόσο καλή όλη η συνεργασία, η Ελισάβετ, ο νέος και ταλαντούχος Σταύρος Ποταμάρης, η Άντα Γκουρμπαλή, που αντιστάθμισαν τον κόντρα ρόλο. Τον αγαπάω το ρόλο, αλλά όταν τον ενσαρκώνω και πατάει επί πτωμάτων ένα «ωχ» το λέω…».

Απολαύσατε τη συνεργασία στη σειρά;

«Απόλυτα. Η Άντα ήταν η συγγραφέας στις «Αέρινες σιωπές». Είναι ένας άνθρωπος που γράφει με τρόπο που βοηθάει τον ηθοποιό να τα πει, να τα ζήσει. Σου αφήνει το περιθώριο να χωρέσεις μέσα στο κείμενο της για να ερμηνεύσεις… Με την Ελισάβετ ταιριάξαμε πολύ και στη δουλειά, αλλά» και στη ζωή έχουμε κοινή ματιά και είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις μαζί της. Και πολύ ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Ιωσήφ Μαρινάκης. Εξαιρετικός συνάδελφος και συνεργάτης, σοβαρός, μετρημένος και γλυκύτατος. Φυσικά να πω ότι και οι τεχνικοί στην Κύπρο ήταν πολύ καλοί επαγγελματίες, με οργανωμένη και όμορφη δουλειά και με ζεστή προσέγγιση».

Προσπαθείτε να βελτιώνεστε;

«Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορείς να εξελίσσεσαι. Να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι ότι η δουλειά σου εξελίσσεται και πρέπει κι εσύ να το κάνεις. Να έχεις πιο σωστά εργαλεία, πιο καθαρά, πιο μοντέρνους τρόπους… Αυτό που φέρνει κάθε φορά μια νέα γενιά ερμηνευτικά στο θέατρο, το σινεμά, την τηλεόραση, είναι κάτι που πρέπει να καθίσεις να το δεις, να το κατανοήσεις, να το οικειοποιηθείς και να το εξελίξεις και εσύ. Δεν μαθαίνουμε λόγια, μαθαίνουμε πώς να επικοινωνούμε με τον άλλον, είναι μια δημιουργική διαδικασία»

Η επιστροφή της μυθοπλασίας είναι θέμα συγκυρίας ή έχουμε αλλαγή προς το καλύτερο;

«Μακάρι να είναι. Δεν έχω παρακολουθήσει πολλά πράγματα, βλέπω ότι ξανάρχισαν να γίνονται σειρές, αλλά ακούω και γκρίνιες ότι συνεχίζονται οι ίδιες παθογένειες της τηλεόρασης, με τις πολύ χαμηλές αμοιβές και τις κακές συνθήκες παραγωγής. Και πρέπει να εκλείψουν. Είναι παρήγορο ότι γυρνάει ρ τηλεόραση στη μυθοπλασία και · εύχομαι να ανεβαίνει ο πήχης συνεχώς» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ