Φονική κακοκαιρία: Χωρίς ρεύμα η Χαλκιδική λόγω της θεομηνίας


Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Εκτεταμένα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχουν προκαλέσει στην περιοχή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν τη νύχτα της Τετάρτης (10/07).

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΑΔΜΗΕ, εξαιτίας της κακοκαιρίας έπεσαν δύο ιστοί υψηλής τάσης στην περιοχή της Διώρυγας της Ποτίδαιας, ενώ σημειώθηκε βλάβη στη γραμμή μεταφοράς ρεύματος υψηλής τάσης που συνδέει τον Υποσταθμό Μουδανιών με τον Υποσταθμό Κασσάνδρας.

Συνεργεία του ΑΔΜΗΕ που έσπευσαν στο σημείο ασφάλισαν τη γραμμή μεταφοράς προκειμένου να μην υπάρξει οποιοσδήποτε κίνδυνος και να απομονωθεί η βλάβη, ενώ εργάζονται για την επιδιόρθωση της ζημιάς και την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για την κακοκαιρία στη Χαλκιδική

Μεταξύ των προβλημάτων που έχουν προκύψει είναι και αυτά που αφορούν στην κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σημειώθηκε πτώση δέντρων στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Φλώρινας-Θεσσαλονίκης. Η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών έχει ανασταλεί με εντολή του διαχειριστή υποδομής του ΟΣΕ μέχρι νεοτέρας.

Παράλληλα ακινητοποιήθηκε έξω από την Αθήνα, συγκεκριμένα στις Αφίδνες αμαξοστοιχία προερχόμενη από τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που προκαλεί καθυστερήσεις στα τοπικά δρομολόγια.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ