Παναθηναϊκός: Κινείται για Όστιν Χόλινς – video


Την ώρα που ο Παναθηναϊκός περιμένει να ολοκληρώσει την απόκτηση του Τζίμερ Φριντέτ, το “τριφύλλι” δείχνει να μην έχει όρεξη να… σταματήσει και -έχοντας μια ακόμα θέση ξένου ελεύθερη- θέλει να ενισχυθεί και στο “3”.

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση ενός έμπειρου φόργουορντ και το όνομα που… ακούγεται αυτή τη στιγμή είναι αυτό του Όστιν Χόλινς.

Ο 28χρονος φόργουορντ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στη Γερμανία με Ράστα Βέχτα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφ στη Bundesliga, διαθέτει είναι καλή προσωπική άμυνα και αξιόπιστο περιφερειακό σουτ. Τη φετινή σεζόν μέτρησε 16.5 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ, 2.4 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ είχε 52% στα σουτ εντός παιδιάς και 40.3% στα τρίποντα.

Στη λίστα του Αργύρη Πεδουλάκη υπάρχει και το όνομα του Ρίον Μπράουν, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον προμηθέα Πάτρας. Στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν να ολοκληρωθεί το deal με τον Φριντέτ (σ.σ. βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων) και μετά θα υπάρξει κίνηση για την αντικατάσταση του Θανάση Αντετοκούνμπο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ