Ολυμπιακός: Απανωτά “όχι” σε ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ. Κάνουν πίσω οι Ρώσοι

«Λύσσα» για να τον κάνει δικό της. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε με βελτιωμένες προτάσεις για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, για να δεχθεί και πάλι την αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού.

Συνεχίζεται το… πρέσινγκ της ΤΣΣΚΑ στον Ολυμπιακό για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η ομάδα της Μόσχας επανήλθε με δύο βελτιωμένες προτάσεις για τον Σέρβο σέντερ, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” απάντησαν και πάλι αρνητικά.

Ολυμπιακός: Ούνιξ καλεί Μάντζαρη

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη προσφορά της ΤΣΣΚΑ στον Ολυμπιακό ήταν της τάξεως των 500.000 ευρώ, με τους “ερυθρόλευκους” να την απορρίπτουν… εύκολα, αφού αξιώνουν ένα πολύ μεγάλο ποσό για τον Μιλουτίνοφ (το συμβόλαιο του στους Πειραιώτες λήγει σε ένα χρόνο).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΤΣΣΚΑ έφτασε μέχρι το 1,5 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να ζητά 2 εκατ. ευρώ… ακατέβατα! Μετά και από αυτή την εξέλιξη -και πιθανότατα ως μέτρο… πίεσης- η ομάδα της Μόσχας «παγώνει» τις διαπραγματεύσεις.

Να αναφέρουμε ότι -σύμφωνα με δημοσιεύματα- η ΤΣΣΚΑ προσφέρει στον Σέρβο σέντερ συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here