Γωγώ Μαστροκώστα: Δείτε την με μαγιό στα 48 της και θα πάθετε πλάκα! (Photos)

H Γωγώ Μαστροκώστα μπορεί να μεγαλώνει όμως έχει κορμί «λαμπάδα»!

Η Γωγώ πόσταρε μία φωτογραφία της με ολόσωμο κίτρινο μαγιό στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η Γωγώ σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τη σχέση της με τον χρόνο:

«Τον πολεμάω, τον παλεύω. Δεν θέλω να λέω ψέματα, με ενοχλεί να βλέπω ότι μεγαλώνω. Και δεν είναι ότι το βλέπω μόνο, αλλά το νιώθω και στις αντοχές μου. Το βλέπω στην κόρη μου. Πάντα τα βλέπω όλα συγκριτικά με το παιδί μου. Έχει φτάσει στο ύψος μου σχεδόν και λέω «αν αυτή μεγαλώνει τόσο γρήγορα, εγώ πόσο έχω φτάσει;». Εξωτερικά το παλεύω: Τα τελευταία τρία χρόνια γυμνάζομαι κάθε μέρα. Εγώ, που είχα να κάνω γυμναστική από τότε που ήμουν φοιτήτρια στη Γυμναστική Ακαδημία, έχω γίνει φανατική. Τη σιχαινόμουν τη γυμναστική, βαριόμουν απελπιστικά.. Τώρα την αγαπώ και τη θέλω. Μου δίνει τρομερή ενέργεια. Τώρα τι να σου πω; Δεν μου αρέσει που μεγαλώνω, δεν μου αρέσει που μεγαλώνει η μητέρα μου, ο Τραϊανός. Με ενοχλεί Και βλέπω ανθρώπους 70 χρονών και σκέφτομαι ότι το σώμα γερνάει αλλά η ψυχή είναι πάντα νέα. Εγώ δεν έχω αλλάξει στην ψυχή. Νιώθω 20. Και με νευριάζει που δεν ακολουθεί το σώμα»!

Και είχε τονίσει: «Φόρεσα άπειρες τρέσες, κότσους, μαλλιά, αλλά ποιο νέο κορίτσι δεν το κάνει αυτό; Εκείνο το κομμάτι ήταν η εικόνα της δουλειάς και δούλευα πολλές μέρες και πολλές ώρες. Αλλά ήταν τα θέλω μου εκείνη την περίοδο. Και τι έγινε που με ξέρουν οι άνθρωποι; Που είμαι γνωστή; Παίρνουμε κάνα παράσημο οι επώνυμοι; Και άσε τα πολλά λόγια πίσω από την πλάτη σου, τα πολλά κουτσομπολιά. Δεν βλέπω κανένα όφελος στο να με ξέρει, κάποιος αυτό δεν μεταφράζεται σε κάποια δουλειά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαι μέσα στα πράγματα. Δεν έχω καμία αγωνία να υπάρχω, αν δεν έχω μια δουλειά, στην τηλεόραση. Προτιμώ να είμαι μητέρα και το βρίσκω και πολύ πιο ουσιαστικό για εμένα».

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε με ολόσωμο κίτρινο μαγιό και θα πάθετε πλάκα!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ