Μαντώ Γαστεράτου: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και αυτοτρολάρεται (Photos)


Πριν από μερικές ημέρες η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια του Open tv μάλιστα μέσα από ένα πρόσφατο insta story της ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Βλέπω στα μηνύματα σας με πόση χαρά και αγάπη μου στέλνετε τις ευχές σας και κλαίω από χαρά και όχι δεν είναι από τις ορμόνες που έχουν αυξηθεί, είναι από την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που μου δείχνετε! Κορίτσια μου γλυκά, αγάπες μου, ειδικά εσάς θέλω να σας πάρω όλες μια τεράστια αγκαλια, είστε μοναδικές να το ξέρετε!
Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις την κοιλίτσα σου στον καθρέπτη να μεγαλώνει και για πρώτη φορά να θες να γίνει τεράστια και φουσκωτή αντί να την ρουφάς και να παραπονιέσαι για τα δύο τρία κιλάκια που μπορεί να έχεις πάρει».

Πριν από λίγη ώρα η Μαντώ πόσταρε φωτογραφία της ολόσωμο μαγιό και δε δίστασε να τρολάρει τον εαυτό της για το… μέγεθος!

«Καλημέρα κι από εμάς… ♥️
Κοίτα να δεις περηφάνια που από το small πήγαμε στο medium!!! Άντε και στο large με το καλό!!! Τώρα χωρίς πλάκα, όχι ότι τα νούμερα και τα μεγέθη παίζουν ρόλο, απλα τρολαρω τον εαυτό μου που κάποτε (οταν έκανα μοντελινγκ) μας μετρούσαν με την μεζούρα κάθε μέρα και τότε με ένοιαζε και μάλιστα πολύ… Ε ρε πως αλλάζει ο καιρός… Καλημέρα είπαμε;
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ