Νέο Nissan Juke στις 3 Σεπτεμβρίου


Η Nissan δημοσίευσε την πρώτη εικόνα του νέου Juke, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στις 3 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να διατηρήσει την ευφάνταστη σχεδίασή του σε πιο σύγχρονη μορφή. Από τη μοναδική αυτή φωτογραφία ξεχωρίζει το λεπτό φως LED ημέρας στο πάνω τμήμα και το κυρίως στρογγυλό φωτιστικό σώμα από κάτω, όπως και στο υπάρχον Juke. Δίπλα διακρίνεται τμήμα από τη V μάσκα που θα ενσωματώνεται στον προφυλακτήρα.loadposition nissan

Προς το παρόν η Nissan κρατάει καλά κλειστά τα χαρτιά της για το δεύτερης γενιάς Juke που θα κάνει την εμφάνισή του εννιά χρόνια μετά το πρώτο Juke (το 2010), το οποίο λανσαρίστηκε το 2010 και έως σήμερα παραμένει «φρέσκο» και ξεχωριστό σχεδιαστικά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το νέο Nissan Juke θα κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα CMF-B του νέου Renault Captur και κατ’επέκταση του νέου Clio, ενώ θα είναι ελαφρώς πιο πλατύ και χαμηλό συγκριτικά με το υπάρχον μοντέλο.

Σε ότι αφορά την γκάμα των κινητήρων, το νέο Juke θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με τη Nissan να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει κι ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, αλλά και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στο μέλλον. Οι νέοι turbo κινητήρες βενζίνης του 1.0 λτ. και των 1.3 λτ. και ο ντίζελ των 1.5 λτ. μπορούν να θεωρηθούν δεδομένοι για το νέο Nissan Juke.

Εν αναμονή λοιπόν για νέα επίσημη ανακοίνωση.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ