Αποκάλυψη ΣΟΚ: Τα τελευταία λόγια της Ελένης Τοπαλούδη πριν τη σκοτώσουν

Αντίσταση με όλες τις δυνάμεις που διέθετε φαίνεται ότι προέβαλε η 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στους δύο δολοφόνους της τη μοιραία νύχτα  του περασμένου Νοεμβρίου

Την ύστατη προσπάθεια της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη να ξεφύγει από τους δολοφόνους της τη νύχτα του τρόμου στο σπίτι στους Πεύκους της Ρόδου, αποκαλύπτει ο πατέρας της Γιάννης Τοπαλούδης, λίγο πριν εκδοθεί το βούλευμα για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

«Τους έλεγε: “Αφήστε με, ο μπαμπάς μου θα σας βρει. Θα σας πάω στην Αστυνομία”. Κι αυτοί αφήνιασαν. Από εκεί και έπειτα τα δύο γομάρια τα έβαλαν με την Ελενίτσα μας που προσπάθησε να αντισταθεί», λέει ο πατέρας της σε συνέντευξή του στη Real.

Για την οικογένεια Τοπαλούδη η καταδίκη των ενόχων αποτελεί πλέον αυτοσκοπό.

«Αν σκεφτεί κάποιος τη θέση της Ελενίτσας, τι τράβηξε εκείνο το βράδυ στα χέρια των δολοφόνων της, τι μαρτύριο πέρασε, την προσπάθειά της να αντισταθεί μέχρι να τη ρίξουν στη θάλασσα, θα τρελαθεί. Δεν το χωράει ανθρώπου νους. Τελικά τους βρήκαμε αλλά ήταν πλέον αργά», προσθέτει συγκινημένος ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

«Μίλησαν» οι υπολογιστές και τα κινητά των δολοφόνων

Στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο έφερε στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός του Star από τους υπολογιστές και τα κινητά Έλληνα και Αλβανού για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο υπολογιστής του Έλληνα κατηγορούμενουγια τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έδειξε ότι ελάχιστες ώρες μετά τη δολοφονία της αναζητούσε επίμονα μέσω facebook μια κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ. Ο νεαρός της έστελνε μηνύματα και της έκανε επανειλημμένες κλήσεις, με την κοπέλα να του απαντάει τρεις ημέρες αργότερα.

«A.Χ σε Έλληνα: Ρε μην με παίρνεις τηλ. Θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα.

Έλληνας: Sorry».

Μετά από αυτή την απότομη απάντηση, αναζήτησε άλλες τέσσερις κοπέλες μέσω facebook.

Το δεύτερο στοιχείο που σοκάρει είναι ότι το βράδυ της δολοφονίας ο Έλληνας κατηγορούμενος αναζήτησε ταινίες πορνό. Την επόμενη ημέρα μπήκε σε τοπική ιστοσελίδα της Ρόδου και διάβασε την είδηση για τη νεκρή κοπέλα που είχε εντοπιστεί στη θάλασσα.

Η έκπληξη από την άρση των δεδομένων του υπολογιστή ήταν ότι ο Αλβανός έγινε φίλος στο facebook με την άτυxη κοπέλα μόλις μια ημέρα πριν την μοιραία συνάντηση και την άγρια δολοφονία, δηλαδή στις 26 Νοεμβρίου 2018.

Επικοινώνησε ελάχιστα με τον Έλληνα μέσω facebook, ενώ μετά τη δολοφονία, μπήκε δύο φορές στο προφίλ της Ελένης Τοπαλούδη. Οι αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν δεδομένα τρεις μήνες μετά. Σε αυτό το διάστημα, ο ίδιος ή κάποιος άλλος μπήκε και βγήκε από τον λογαριασμό του 13 φορές.

Ο Έλληνας μέχρι και τη σύλληψή του φαίνεται να ανταλλάσσει μηνύματα και με φίλο του για βόλτες και γυμναστική… σαν μην είχε συμβεί τίποτα!

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ