Αυτό είναι το νέο εγχείρημα του Αρβανίτη (photos)


Mπορεί όλοι να ετοιμάζουν πυρετωδώς τις παραγωγές για την προσεχή τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο Δημήτρης Αρβανίτης βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις και για την σεζόν 2020-2021.

Ένα από τα πρότζεκτ που συζητά αφορά τη δημιουργία μιας σειράς για τη Σοφία Βέμπο, η οποία θα αποτελείται από 12 επεισόδια, διάρκειας 45 λεπτών, και ενός ντοκιμαντέρ.

Εκεί, θα παρακολουθήσουμε μία δυνατή ιστορία έρωτα, τρυφερότητας, καλλιτεχνικής δημιουργίας αλλά και ενός εξοντωτικού ανταγωνισμού. Ζήλιες, απιστίες, πείσματα και συγκρούσεις είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το my tv το σενάριο είναι του Βασίλη Σπηλιόπουλου, ενώ η δραματουργική προσέγγιση – παραγωγή φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη.

Να σημειωθεί ότι ο γνωστός σκηνοθέτης- παραγωγός αυτή την περίοδο έχει αρχίσει τις πρώτες προετοιμασίες για τη δημιουργία της καθημερινής σειράς υψηλών προδιαγραφών, με προσωρινό τίτλο «Κόκκινος Άγγελος».

Πρόκειται για την ελληνοποίηση της δραματικής σειράς, τουρκικής «παραγωγής, «Εzel», της οποίας τα δικαιώματα έχουν εξασφαλιστεί εδώ και δύο χρόνια από τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, ενώ εκείνος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Δημήτρη Αρβανίτη και την εταιρεία παραγωγής D-Ρort.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ