Ροναλντίνιο: “Καυτές” αποκαλύψεις για τις δύο… γυναίκες του.


Η μητέρα της μίας εκ των… δύο συντρόφων του Ροναλντίνιο αποκάλυψε «καυτές» λεπτομέρειες για την ταραχώδη ζωή του άλλοτε μάγου της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας.

Ο Ροναλντίνιο έχει δύο αδυναμίες στη ζωή του, το ποδόσφαιρο και τις γυναίκες. Με την μπάλα στα πόδια μεγαλούργησε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κι όχι μόνο, ωστόσο εκτός γηπέδου φαίνεται ότι δεν τα πάει και… τόσο καλά.

Ο Βραζιλιάνος συζούσε στην έπαυλή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο με δύο «αρραβωνιαστικές», την Πρισίλα Κοέλιο και την Μπεατρίς Σόουζα, με την μητέρα της πρώτης να αποκαλύπτει «καυτές» λεπτομέρειες για τη ζωή του με τις δύο γυναίκες. Να σημειωθεί ότι ο Ροναλντίνιο έχει χωρίσει με την Πρισίλα από τον περασμένο Δεκέμβριο κι εκείνη έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του, διεκδικώντας μερίδιο από την περιουσία του.

Η μητέρα της Πρισίλα, Μαρία Αλντενίτσε ντος Σάντος, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η κόρη της μοιραζόταν τον Ροναλντίνιο με άλλη γυναίκα.

«Κόντεψα να πάθω συγκοπή, όταν μου τηλεφώνησαν και μου το είπαν. Ήμουν οργισμένη, επειδή ο Ροναλντίνιο είχε υποσχεθεί να αγαπά και να φροντίζει την κόρη μου και μετά πρόσθεσε άλλη μια γυναίκα στη σχέση τους. Ήταν ντροπή για την οικογένειά μου. Δεν σκέφθηκε το σκάνδαλο που θα προκαλούσε, αλλά μόνον τον εαυτό του. Η ανατροφή της Πρισίλα δεν της επέτρεπε κάτι τέτοιο, το αποδέχθηκε μόνο επειδή τον αγαπούσε πολύ», τονίζει.Απίστευτες αποκαλύψεις για Ροναλντίνιο

Η παρ’ ολίγον πεθερά του Ροναλντίνιο πρόσθεσε ακόμα: «Είχε μία κρεβατοκάμαρα για εκείνον και την Πρισίλα και άλλη μία για εκείνον και την Μπεατρίς. Ποτέ δεν πήγαιναν μαζί στο ίδιο κρεβάτι. Τη μια μέρα την αφιέρωνε στην Πρισίλα και την επόμενη στη Μπεατρίς. Τους έδινε το ίδιο ποσό χρημάτων κάθε μήνα για να ξοδεύουν και ακριβώς τα ίδια δώρα. Μια φορά τους έδωσε από ένα ρολόι Rolex. Όποτε ταξίδευε, τις έπαιρνε και τις δύο μαζί του. Η Πρισίλα συχνά μου έκανε βιντεοκλήσεις από τα διάφορα σημεία του πλανήτη όπου βρισκόταν για να μου δείξει την πολυτελή ζωή που απολάμβαναν μαζί του. Όποτε με καλούσε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, η Μπεατρίς ήταν παρούσα. Ήταν όλο γέλια και χαμόγελα. Επέμεναν ότι ήταν ευτυχισμένες κι ότι ήταν μια σχέση αλληλοσεβασμού κι έτσι άρχισα να σκέφτομαι: «Άμα είναι ευτυχισμένη μ’ αυτή την κατάσταση, ίσως να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα»».

«Όταν η Πρισίλα μας είπε ότι βγαίνει ραντεβού με τον Ροναλντίνιο πάθαμε σοκ» συνεχίζει η μητέρα της. «Δεν το θέλαμε, γιατί ήταν γνωστό ότι ήταν λάτρης των γυναικών. Η Πρισίλα μας είπε ότι εκείνος της υποσχέθηκε πως θα αλλάξει. Μας κάλεσε στο σπίτι του, ζήτησε την άδειά μας για να βγαίνει με την κόρη μας και υποσχέθηκε να της φέρεται σαν να είναι πριγκίπισσα. Άρχισε, μάλιστα να με αποκαλεί «πεθερά»», συμπληρώνει.

Η Πρισίλα χώρισε με τον Ροναλντίνιο πριν από λίγους μήνες, έπειτα από ένα άσχημο τσακωμό που είχαν (σ.σ. την χτύπησε ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα), με τον Βραζιλιάνο να παραμένει με την Μπεατρίς και την Πρισίλα να καταθέτει μήνυση εναντίον του, διεκδικώντας το ένα τρίτο των χρημάτων που κέρδισε ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου στα έξι χρόνια που ήταν μαζί.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ