Λήδα Ματσάγγου: «Απείχα από την τηλεόραση γιατί γέννησα ενώ ήρθε και η κρίση» (photos)


Η Λήδα Ματσάγγου έπειτα απο αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει μέσα από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Η οργή». 

Η ηθοποιός αποφάσισε ν» ασχοληθεί με το μεγάλωμα του γιου της, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η κρίση που ήρθε στην τηλεόραση.

Τώρα, ένιωσε την ανάγκη να επιστρέψει, αφού η υποκριτική είναι κάτι που την εκφράζει και τη γεμίζει.

Έπειτα από χρόνια απουσίας, πως ήταν η εμπειρία των γυρισμάτων της σειράς;

«Ήταν μία όμορφη εμπειρία, γεμάτη ταξίδια και ωραίες στιγμές με φίλους, όπως τον Κώστα Αποστολίδη, την Ελισάβετ Μουτάφη, τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Το σενάριο ήταν της Άντας Γκουρμπαλή, με την οποία είχαμε ξαναδούλεψει, ενώ η γνωριμία με τον σκηνοθέτη μας, Σταύρο Ποταμάρη ήταν πολύ ωραία. Αν και αρχικά είχα προβληματιστεί με το ότι τα γυρίσματα θα γίνονταν στην Κύπρο κι εγώ θα έπρεπε να λείπω κάθε Δευτέρα και Τρίτη και να αφήνω τον γιο μου, ευτυχώς γρήγορα μπήκα σε μία ρουτίνα και έγινε το πρόγραμμα μου αυτό»

Τι σας έκανε να θέλετε να επιστρέψετε στην tv;

«Ο γιος μου, πλέον, έχει μεγαλώσει αρκετά, δεν με χρειάζεται συνεχώς από πάνω του. Μπορώ να κάνω και αυτό που με εκφράζει, αγαπώ και έχω ανάγκη να κάνω»

Την αγαπάτε την τηλεόραση ως μέσο;

«Ναι, πολύ. Έχω κάνει τηλεόραση, τη διαχωρίζω από το θέατρο και πιστεύω ότι όταν γίνεται με αγάπη και φροντίδα, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ καλό»

Θεωρείτε ότι η κατάσταση φτιάχνει;

«Θεωρώ ότι γίνεται μία προσπάθεια, γίνονται πράγματα, κινείται η αγορά και όσα βλέπουμε είναι φιλότιμες προσπάθειες»

Στο διάστημα αποχής σας «ζηλέψατε» σειρές;

«Έχω χάσει λιγάκι την αίσθηση με την τηλεόραση. Έχω τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, που δεν προλαβαίνω να δω πολλά πράγματα» εξήγησε στο tvkouskous.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ