Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Προσοχή τις επόμενες ώρες στην Αττική – «Χτυπά» την Ελλάδα ο Αντίνοος


Μεγάλη προσοχή συνιστά για τις επόμενες ώρες στην Αττική ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, με την κακοκαιρία «Αντίνοος» να είναι προ των πυλών! Δείτε πού και ποιες περιοχές θα χτυπήσει ο «Αντίνοος», όπως ονομάστηκε από το meteo.gr.

Μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε την περασμένη εβδομάδα τη Χαλκιδική, νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει την Ελλάδα.

Προειδοποίηση Αρναούτογλου

«Προσοχή στην Αττική τις επόμενες ώρες μέχρι και αργά το απόγευμα! Από τις περισσότερες περιοχές του νομού θα πρέπει να υπάρξει ένα πέρασμα από διάσπαρτες μπόρες ή καταιγίδες τοπικά ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο ή και χαλάζι», γράφει σε ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

Πού και πότε θα χτυπήσει ο Αντίνοος

Ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς τη χώρα μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επικράτηση συνθηκών έντονης αστάθειας και το σχηματισμό της κακοκαιρίας «Αντίνοος».

Ο «Αντίνοος» , όπως φαίνεται στη διαφάνεια που ακολουθεί θα επηρεάσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρκετές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία η ημέρα με τα ισχυρότερα και πιο επικίνδυνα φαινόμενα θα είναι η Τρίτη.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται οι προβλεπόμενες βροχοπτώσεις από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 14/07 έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 17/07.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ