Μεθυσμένος τρακάρει αστυνομικό και ζητάει και τα ρέστα! (+video)

Τιμόνι κι αλκοόλ δεν πάνε επ᾽ουδενί μαζί! Οι συνέπειες μπορεί να είναι θανατηφόρες, ή στην καλύτερη να σας βάλουν σε μπελάδες με την έννομη τάξη. Όπως ο οδηγός του video παρακάτω, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος, δεν έβλεπε μπροστά του και έπεσε πάνω σε αστυνομικό όχημα.

Το video ήρθε στη δημοσιότητα από τη σελίδα Twitter του Σερίφη της Κομητείας του Οχάιο, όπως ακριβώς το κατέγραψε η κάμερα στο ταμπλό, που έχουν όλα τα περιπολικά. Το συμβάν έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες στις 2 Ιουλίου, όταν ο μεθυσμένος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, μη αντιλαμβανόμενος που ήταν. Ο αστυνομικός κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και ακινητοποίησε το περιπολικό, ώστε ο μεθυσμένος να πέσει πάνω σε αυτόν κι όχι σε κάποιον πολίτη.

Παρά το γεγονός πως ο αστυνομικός έβαλε σε λειτουργία την σειρήνα και τα φώτα, ο μεθυσμένος ήταν τόσο τύφλα που δεν κατάλαβε τίποτε και αφρενάριστος έπεσε στο περιπολικό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ζητάει και τα ρέστα από τον αστυνομικό λες και έφταιγε αυτός. Τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε από τη γλώσσα του σώματος, μιας και η ομιλία του ήταν τόσο μπερδεμένη από το οινόπνευμα που κανείς δεν κατάφερε να αποκωδικοποιήσει τι λέει!


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ