Συγκλονίζει παρουσιάστρια του Alpha! Αυτά είναι τα πλάνα που δεν έπαιξαν ποτέ στον «αέρα» (Photos)


Είναι από εκείνα τα δυσάρεστα και σοκαριστικά περιστατικά που κανένας δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν θέλει να ζήσει στον «αέρα» της εκπομπής του.

Γνωστή δημοσιογράφος του Alpha μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της συγκλονίζει, περιγράφοντας όλα όσα έζησε με τις φωτιές στο Μάτι ενώ αναφέρθηκε και στα πλάνα που δεν προβλήθηκαν ποτέ στον αέρα του Alpha.

«Αυτά τα 21 χρόνια που είμαι στη δημοσιογραφία δεν μου είχε συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Βλέποντας από το προηγούμενο βράδυ τις σκληρότατες εικόνες που κατέγραφαν με την κάμερά τους οι ρεπόρτερ του Alpha Κώστας Σαρικάς και Αλέξης Κουβέλης, συγκλονίστηκα.

Διότι μέσα στα πλάνα από τα καμένα αυτοκίνητα υπήρχαν και καμένοι συνάνθρωποί μας. Εννοείται ότι τα πλάνα αυτά δεν τα δείξαμε ποτέ στον αέρα της εκπομπής. Μπορεί ο κόσμος να μην τα είδε, αλλά εγώ είχα όλη την εικόνα της τραγωδίας στα μάτια μου. Οταν, λοιπόν, την επόμενη μέρα δείξαμε τα ρεπορτάζ των εξαίρετων συναδέλφων, μου ήρθε ένας λυγμός που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω.

Δεν σου κρύβω ότι θα προτιμούσα να μην είχε συμβεί κάτι τέτοιο στον αέρα. Οι δημοσιογράφοι οφείλουμε να είμαστε αποστασιοποιημένοι από τα γεγονότα. Αλλά ήταν τέτοιες οι εικόνες, που ακόμα και οι ρεπόρτερ που ήταν εκεί δυσκολεύονταν να βρουν λέξεις για να τις περιγράψουν και να συγκρατήσουν το συναίσθημα και την ψυχραιμία τους», αποκάλυψε η Βίκυ Χαντζή μιλώντας στο Page 2 της Νέας Σελίδας

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ