Εθνική πόλο: Άνετη πρεμιέρα στο Παγκόσμιο. “Βύθισε” την οικοδέσποινα


Ιδανικό ξεκίνημα! Χαλαρή… προπόνηση για την Εθνική πόλο των ανδρών στο 18ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Υγρού στίβου, με ευρεία νίκη (26-3) επί της οικοδέσποινας και πολύ αδύναμης ομάδα της Ν. Κορέας.

Έναν όμορφο και υγιεινό… περίπατο έκανε, όπως αναμενόταν, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 26-3 επί της οικοδέσποινας Ν. Κορέα στην πρεμιέρα της στο 18ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Γκουανζού.

Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ετοιμάζεται για τα δύο επόμενα παιχνίδια του ομίλου απέναντι σε Μαυροβούνιο και Σερβία που θα κρίνουν την πρωτιά.

Η Ελλάδα ήταν καταιγιστική από την αρχή μέχρι το τέλος της διάρκειας του ματς με τους Κορεάτες και πέτυχε γκολ με όλους τους τρόπους, με τον Θοδωρή Βλάχο να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες του.

Η νίκη της “Γαλανόλευκης” έγινε μπροστά σε εκατοντάδες μικρά παιδιά και μαθητές από σχολεία της Γκουανζού που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του πανεπιστημίου του Ναμπού για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του τουρνουά των ανδρών.

Οκτάκεπτα: 0-7, 0-7, 1-3, 2-9.

Ν. Κορέα (σκόρερ): Κιμ Ντ. 2, Κιμ Μ. 1

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης 1, Παπαναστασίου, Φουντούλης 4, Καπότσης 2, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 4, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 4, Γαλανίδης.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Σερβία και Μαυροβούνιο ήρθαν ισόπαλοι 10-10.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ