Μέρκελ: Νέο περιστατικό προκαλεί παγκόσμια ανησυχία για την υγεία της – Τι συνέβη


Νέα ερωτηματικά για την υγεία της Άνγκελα Μέρκελ προκάλεσε η εμφάνισή της στο Παρίσι, όπου στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την Ημέρα της Βαστίλης παρουσιάστηκε λαχανιασμένη κατά την διάρκεια δηλώσεων στον Τύπο.

«Η Καγκελάριος ανέβηκε βιαστικά τις σκάλες προκειμένου να συναντήσει τους δημοσιογράφους που την περίμεναν» και είχε καθυστερήσει στο επόμενο ραντεβού της, δήλωσε ο εκπρόσωπός Στέφεν Ζάιμπερτ και τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να αναφέρει ούτε και λόγος για εικασίες.

Η ανησυχία όμως για την υγεία της καγκελαρίου Μέρκελ εντείνεται, μετά το τελευταίο βίντεο που την εμφάνισε να τρέμει σύγκορμη κατά την υποδοχή στο Βερολίνο του Φινλανδού πρωθυπουργού.

Πρόκειται για το τρίτο επεισόδιο σε διάστημα ενός μήνα.

Το πρώτο επεισόδιο είχε καταγραφεί στις 18 Ιουνίου κατά την υποδοχή, στην καγκελαρία, του νέου προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Έπειτα, στις 27 Ιουνίου και ενώ βρισκόταν στο πλευρό του Γερμανού προέδρου Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ που απηύθυνε ομιλία με αφορμή το διορισμό της νέας υπουργού Δικαιοσύνη, Κριστίνε Λάμπρεχτ, η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται και πάλι να τρέμει ολόκληρη και, ανήμπορη να ελέγξει το τρέμουλο, σταυρώνει ξανά τα χέρια της όπως την πρώτη φορά.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ