«Η κόρη μου»: Εξελίξεις φωτιά- Δε φαντάζεστε τι θα συμβεί (photos)


Απίστευτες οι εξελίξεις στην σειρά του ΣΚΑΪ, «Η κόρη μου». 

O Ουγούρ και ο Ντεμίρ βρίσκονται sε δεινή θέση, προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον νόμο χωρίς να γνωρίζουν για την τύχη της Οϊκιού. Η Τζανιάν είναι h μόνη που έχει απομείνει να φροντίζει την Οϊκιού και μόλις μαθαίνει την αλήθεια για τα κατορθώματα του πατέρα της παλεύει να συγκρατήσει την αγωνία της για χάρη του παιδιού.

Όμως, η πατρική αγάπη αποδεικνύεται δυνατότερη από κάθε εμπόδιο και έτσι ο Ντεμίρ καταφέρνει να δει ξανά την έστω και για λίγο. Ο Ουγούρ και ο Ντεμίρ ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους για να παλέψουν με τον εχθρό που παραμονεύει σε κάθε βήμα. Ζητούν, λοιπόν, από τον Σουνγκέρ να τους βοηθήσει να αποδείξουν την αθωότητα τους και ο Ντεμίρ επισκπτεται τον Τζεμάλ, αφού υποψιάζεται ότι αυτός βρίσκεται πίσω από όλα τα βάσανα του.

Από την άλλη, η Οϊκιού βρίσκεται στο μέρος για το οποίο κρυφά προετοιμάστηκε πολλές φορές: το ορφανοτροφείο. Εν τω μεταξύ, η είδηση ότι ο Ντεμίρ είναι κλέφτης έχει κυκλοφορήσει παντού και η Αϊλά δεν αντέχει να βλέπει την Οϊκιού στο ίδιο σχολείο με την κόρη της. Γι’ αυτό αποφασίζει να μαζέψει υπογραφές για να τη διώξουν, χωρίς να τη νοιάζει πόσο πληγώνει το μικρό κορίτσι. Η Οϊκιού γράφει στο ημερολόγιο της ότι μετάνιωσε που άφησε τον Ντεμίρ για την Ασού και ότι της λείπει πολύ ο πατέρας της.

Ποιος ήταν, όμως, ο λόγος που είπε στο δικαστήριο ότι θέλει να μείνει με τη μητέρα της;

Δείτε την απάντηση στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ