Πάτρα: Η 24χρονη Ισμήνη βρήκε 1.135 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία


Πάτρα: Μια 24χρονη κοπέλα, βρήκε στην Πάτρα 1,135 ευρώ σε κοινή θέα. Ωστόσο, ενώ κανείς θα πίστευε ότι θα τα έπαιρνε, εκείνη τα δήλωσε στην αστυνομία προσπαθώντας να βρει τον κάτοχο τους.

Πάτρα: Τι ακριβώς συνέβη

Το μεσημέρι της Πέμπτης, μια εργαζόμενη σε κατάστημα καλλυντικών, έπεσε πάνω σε μια δεσμίδα με χρήματα. Το αρχικό σάστισμα, ακολούθησε η πιο αξιοπρεπής και ανθρώπινη λογική της αναζήτησης του κατόχου των 1,135 ευρώ, που είχαν πέσει σε κοινή θέα χωρίς να είναι καλυμμένα.

Η 24χρονη Ισμήνη Τόλη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει σχετικά με το αγνώστου “πατρός” μεγάλο χρηματικό πόσο, προκειμένου να εντοπιστεί αν είναι εφικτό ο κάτοχός τους.

Η Ισμήνη αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Την ίδια στιγμή που πολλοί θα σκέφτονταν να βάλουν τα λεφτά στην τσέπη και να εξαφανιστούν εκείνη σκέφτηκε πως από κάποιον θα έλειπαν. Έτσι κι αλλιώς, δεν ήταν δικά της χρήματα όπως είπε και η ίδια.

Πάτρα: Έκανε το σωστό χωρίς δεύτερη σκέψη

Μπορεί η ίδια να πληρώνεται με το βασικό μισθό, ωστόσο, χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε το σωστό εκπλήσσοντας ευχάριστα τους αστυνομικούς, που της έδωσαν συγχαρητήρια για την τιμιότητά της.

Σημειώνεται πως τουλάχιστον έως το μεσημέρι της Παρασκευής, κανείς δεν είχε αναζητήσει τα χρήματα και δεν είχε δηλώσει απώλειά τους.

 

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ