Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν έχω ηρεμήσει ακόμα για να πενθήσω τον πατέρα μου» (videos)


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια αλλά και για την απώλεια που τον σημάδεψε.

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε ότι θέλει να παραμείνει στην παρέα του Πρωινού, αποκαλύπτοντας: «Το Πρωινό είναι ένας ζωντανός οργανισμός, βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ανταλλάσσουμε ιδέες».

Σε ερώτηση για τα επόμενα σχέδιά του στην τηλεόραση, ο ίδιος είπε: «Είμαι εδώ είμαι μάχιμος, έχω ιδέες, τις έχω υποβάλλει. Δεν θέλω να φύγω από το Πρωινό, αλλά θέλω να κάνω και άλλα πράγματα».

Ερωτηθείς αν του αρέσει ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε: «Δεν έχει δοθεί η ευκαιρία στον Σάκη Τανιμανίδη να ξεδιπλώσει το ταλέντο ως παρουσιαστής».

Όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει για πιο προσωπικά θέματα, αναφέρθηκε στη μητέρα του αλλά και τον πατέρα του που έχασε πρόσφατα: «Η μάνα είναι ο μόνιμος σύμμαχός σου. Να τις αγαπάτε τις μαμάδες σας. Με τον χαμό του μπαμπά μου ένιωσα να βυθίζομαι, τράβηξα τον εαυτό μου από το σκοτάδι και τον έριξα στη δουλειά. Δεν έχω ηρεμήσει ακόμα για να πενθήσω. Άλλωστε ο μπαμπάς μου είναι μέσα μου».

Όσο για το αν θα το πάρει το κορίτσι, την Ιλένια Ουίλιαμς η οποία είναι στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος είπε: «Είμαι 39. Η μαμά μου έχει αρχίσει να μου λέει να παντρευτώ».

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ