Παιδικοί σταθμοί 2019-2020: Πώς να ανεβάσετε τα έγγραφα της ένστασης στο eetaa.gr


Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείχνουν οι πολίτες για το πώς ονομάζονται τα σχετικά αρχεία που πρέπει να επισυναφθούν στην ηλεκτρονική ένσταση στο eetaa.gr των γονέων προς την ΕΕΤΑΑ για το πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης), το αρχείο με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι με πεζούς λατινικούς χαρακτήρες και όχι με ελληνικούς.

Όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr Στις αναλυτικές οδηγίες της ΕΕΤΑΑ για την ένσταση, αναφερόταν «Περιγράψτε τι είναι αυτό το δικαιολογητικό (π.χ . Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης)», σημείωση και οδηγία που φαίνεται να έχει δημιουργήσει όλο το πρόβλημα αφού οι αιτούντες μετανομάζουν στα ελληνικά τα σχετικά αρχεία ώστε να περιγράψουν το τι είναι το κάθε επισυναπτόμενο αρχείο που ανεβάζουν στην ηλεκτρονική ένσταση.

Την πρώτη ημέρα ενστάσεων είχε προκληθεί και υπερφόρτωση του server της ΕΕΤΑΑ με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονο πρόβλημα στη διαδικασία.

Παιδικοί Σταθμοί 2019-2020 – Ειδική εφαρμογή για τα προσωρινά αποτελέσματα


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ