Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν Θανάση Αντετοκούνμπο.


Μεγάλωσε η… οικογένεια Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι. Οι Μπακς ανακοίνωσαν την απόκτηση του μεγάλου αδερφού του «Greek freak», Θανάση.

Επιστροφή του Θανάση Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, με τους Μιλγουόκι Μπακς να του δίνουν μια νέα ευκαιρία στον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ.

Αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία του Θανάση Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, όπου είχε αγωνιστεί ξανά την περίοδο 2015-16, με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς, πριν βρεθεί στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του αδερφού του και MVP της regular season, Γιάννη, ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού, χωρίς να διευκρινίζουν την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Πέρα από την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας, οι Μπακς δημοσίευσαν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στο ΝΒΑ, αλλά και το πρώτο του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

“Ο Θανάσης είναι ένας νέος παίκτης με μεγάλη εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο στο εξωτερικό”, δήλωσε ο γενικός μάνατζερ των Μπακς, Τζoν Χορστ. “Είναι σκληρός, αθλητικός, έχει χαρακτήρα και υψηλό IQ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε μαζί μας στους Μπακς” τόνισε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ