ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί: Μετ΄ εμποδίων οι ενστάσεις – Τι πρέπει να κάνετε

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί: Πώς να ανεβάσετε τα έγγραφα της ένστασης στο eetaa.gr – Μετ’  εμποδίων γίνεται η υποβολή των ηλεκτρονικών ενστάσεων. 

Πολλοί γονείς προσπαθούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα πρόσθετα δικαιολογητικά που τους έχουν ζητηθεί από την ΕΕΤΑΑ για να ολοκληρώσουν τον φάκελο συμμετοχής στο πρόγραμμα voucher και την δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο «ανέβασμα» των δικαιολογητικών που καλούνται να υποβάλλουν.

Βασικό πρόβλημα στο σύστημα είναι η μεγάλη καθυστέρηση στην διαδικασία, που τις περισσότερες φορές έχει αποτέλεσμα να τους «πετάει» εκτός συστήματος του www.eetaa.gr.

Σύμφωνα με το ΕΕΤΑΑ το πρόβλημα προκαλείται λόγω του μεγάλου όγκου στην υποβολή των ενστάσεων.

Οι αιτούντες που επιθυμούν να ανεβάσουν τα πρόσθετα έγγραφα στο eetaa.gr και δεν μπορούν,θα πρέπει να δοκιμάσουν και από διαφορετικούς browser αφού το πρόβλημα εντοπίζεται ιδιαίτερα από τον Google Chrome ενώ θα πρέπει να ανεβάζουν τα αρχεία με μικρούς λατινικούς χαρακτήρες.

Υπενθυμίζεται πως οι αιτούντες έχουν το δικαίωμα έως σήμερα (17/07) να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους, στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ, eetaa.gr, μέσω της Ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων.

Προσοχή: Δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται ενστάσεις που αποστέλλονται με email ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΕΤΑΑ ανάρτησε τους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων δυνητικά ωφελουμένων, με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό/δήμο και μπορείτε να τους δείτε ΕΔΩ

Επιλέγετε Νομό ή Δήμο για να δείτε τους αντίστοιχους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών. Οι δυνητικά ωφελούμενοι εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας/αιτούντος, ανά Δήμο.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ