Αντίνοος Αλμπάνης:Το νέο μήνυμα μετά την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας του που θα σας συγκινήσει


Ο Αντίνοος Αλμπάνης πριν λίγες μέρες ανακοίνωνε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο ηθοποιός έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ίδιος αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης με ένα instastory του αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα κάνει χημειοθεραπείες. Συγκεκριμένα, το InstaStory του ανέφερε: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι Νίντζα της χημειοθεραπείας».

Το βράδυ της Τρίτης, 16 Ιουλίου, ο Αντίνοος δημοσίευσε στα instastories του ένα κείμενο ωδή στη ζωή και την αγάπη, το οποίο μας συγκίνησε.

Στο εν λόγω instastory ανέφερε: «Αυτό έχω αρχίσει κι εγώ να καταλαβαίνω απ’ τον εαυτό μου. Αυτό το πολύ απλό και ακατανίκητο αίσθημα, τη δίψα για ζωή. Σκεφτόμουν πως κι αν ακόμα πάψω να πιστεύω στη ζωή, κι ο κόσμος όλος μοιάζει στα μάτια μου ένα τυχαίο χάος χωρίς αρμονία και χωρίς σκοπό. Αν κι αυτός ακόμα ο θεϊκός αιθέρας δεν είναι τίποτε πια για μένα παρά μια σιχαμένη σύναξη από λοιμώδεις υδρατμούς, δεν θα σβήσει μέσα μου η θέληση για ζωή. Αυτή τη δίψα της ζωής που μερικοί τη λένε συχνά πρόστυχη και την οποία καμιά απελπισία και καμιά ηθική αναστολή δεν μοιάζει ικανή να την αναχαιτίσει. Μπορεί να μην πιστεύω στην τάξη των πραγμάτων, αγαπώ τα μικρά νωπά ανοιξιάτικα φύλλα, τον γαλάζιο ουρανό, αυτόν ή εκείνον τον άνθρωπο. Αγαπάς με τα σπλάχνα σου, με την κοιλιά σου. Καταλαβαίνεις;».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ