Ιτούδης: “Ανυπομονώ να δω τον Κουφό στο παρκέ”


Ο Κώστας Κουφός θα είναι κι επίσημα παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Έλληνα σέντερ και τον Δημήτρη Ιτούδη να μιλούν για τη συνεργασία τους.

Ο Κώστας Κουφός αποχώρησε ύστερα από 11 χρόνια από το ΝΒΑ και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Euroleague με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Έλληνας σέντερ δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

«Ανυπομονώ να παίξω για μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Όσο αγωνιζόμουν στο ΝΒΑ ακολουθούσα το ευρωπαϊκό μπάσκετ και γνωρίζω την επιτυχία της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Επίσης, είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω υπό τις οδηγίες του κόουτς Δημήτρη, μαζί με τους νέους συμπαίκτες μου. Χαιρόμαι που θα έχω την ευκαιρία να βελτιωθώ. Είμαι σίγουρος πως θα έχω μια καλή εμπειρία», τόνισε ο Κώστας Κουφός.

Από την μεριά του, ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε: «Ο Κώστας φέρνει εδώ 11 χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ, στο υψηλότερο επίπεδο του μπάσκετ. Μου έχει πει πολλές φορές ότι έχει ακόμα αρκετή ενέργεια στο… ντεπόζιτό του. Τον περιμένουμε στην Μόσχα. Ανυπομονώ να τον δω στο παρκέ να πετυχαίνει τους στόχους του μαζί με την ΤΣΣΚΑ».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ