Έχασε τη μνήμη της και ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιο άνδρα που ήταν και πριν μαζί! (photos)


Ακόμα και η αμνησία δεν μπόρεσε να μπει ανάμεσά τους

Πριν αρκετούς μήνες, η 19χρονη Τζέσικα Σάρμαν υπέφερε από μια άσχημη επιληπτική κρίση που την οδήγησε σε απώλεια μνήμης.

Έτσι, έπρεπε να γνωρίσει από την αρχή τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της. Την οικογένειά της και το αγόρι της.

Το 2010, η Τζέσικα διαγνώστηκε με επιληψία του μετωπιαίου λοβού. Πρόσφατα, υπέφερε από μια κρίση επιληψίας καθώς πήγαινε στη δουλειά μαζί με το αγόρι της, τον Ρίτσαρντ Μπίσοπ.

Ο 25χρονος Ρίτσαρντ, ανέλαβε αμέσως δράση και βοηθούσε την κοπέλα του σε ότι χρειαστεί. Παρόλα αυτά, η κοπέλα συνέχιζε να υποφέρει από απώλεια μνήμης.

Για να πειστεί η Τζέσικα για τη σχέση που είχε με την οικογένειά της, αναγκάστηκαν να της δείξουν φωτογραφίες.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος, όχι μόνο για την Τζέσικα αλλά και για τους γονείς της, την Λίσα και τον Γκάρι Σάρμαν. Το πιο δύσκολο όμως ήταν να πεισθεί για τη σχέση της με τον Ρίτσαρντ.

«Για μένα ήταν ένας ξένος», ανέφερε η ίδια.

«Με άφησαν μόνη μαζί του και δεν μου άρεσε. Ήταν ένας ξένος για μένα. Ο Ρίτσαρντ με πήγε στο αγαπημένο μας πάρκο αλλά δεν ήθελα καν να περπατήσω δίπλα του. Όταν μου κράτησε το χέρι, το τράβηξα.

Ήταν καταρρακωμένος αλλά σίγουρος πως μπορούσαμε να αποκτήσουμε πάλι αυτό που είχαμε. Βλέποντας πόσο παθιασμένος ήταν, με έπεισε πως ενδιαφερόταν για μένα, οπότε συμφώνησα να τον συναντάω αλλά δεν έδινα υποσχέσεις.», συμπλήρωσε.

Παρόλο που έχει ανακτήσει και πάλι τη ζωή της, η Τζέσικα, φοβάται πως η κατάστασή της μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω απώλεια μνήμης!

Πηγή: dokari.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ