Κύπρος: Βίντεο απ’ το δωμάτιο του ομαδικού βιασμού της Βρετανίδας

Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος από την είδηση του ομαδικού βιασμού μιας Βρετανίδας στην Αγία Νάπα. Αποκαλυπτικό βίντεο μέσα από το δωμάτιο της φρίκης.

Αποκαλυπτικό βίντεο από το δωμάτιο όπου διέμενε η Βρετανίδα στην Κύπρο και η οποία κατήγγειλε ότι έγινε ο ομαδικός βιασμός, δημοσιεύουν ισραηλινά Μέσα. Στο δημοσίευμα αποκαλύπτονται επίσης οι συνομιλίες μεταξύ της 19χρονης και ενός εκ των 12 υπόπτων, καθώς επίσης και μερικές αναφορές της νεαρής στους ανακριτές.

Η Βρετανίδα παραπονούμενη είπε στους αστυνομικούς: «Ένας απ’ αυτούς με κρατούσε και μετά είδα τουλάχιστον 12 πρόσωπα … για μια ώρα τουλάχιστον ο ένας μετά τον άλλον. Αφέθηκα ελεύθερη μετά από ένα συγκεκριμένο σημείο. Ύστερα έμαθα ότι λιποθύμησα και με μετέφεραν στο νοσοκομείο ημίγυμνη κάποιοι φίλοι…» Όπως μετέδωσε εξάλλου το News 13 η νεαρή είπε στους ανακριτές ότι «γνώριζα κάποια απ’ τα αγόρια αλλά δεν είχαμε σχέση. Όταν όμως πήγα στο δωμάτιό μου κοντά στα μεσάνυκτα όλοι ήταν μεθυσμένοι… θυμάμαι ότι όλα ήταν θολά…». «Θυμάμαι ότι μέχρι τις 1 τα ξημερώματα οι φίλοι που δεν ήξερα με βίασαν… κάποιοι έφεραν προφυλάξεις και κάποιοι άλλοι με κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός μου».

Στο μεταξύ, συμπληρώνει το δημοσίευμα, δικηγόρος τεσσάρων εκ των δώδεκα υπόπτων εξέφρασε την πεποίθηση ότι κάποιοι εξ αυτών θα αφεθούν ελεύθεροι και θα επιστρέψουν στο Ισραήλ. «Αυτοί που δεν είχαν σεξουαλική επαφή θα βρίσκονται στο Ισραήλ σε λίγες μέρες. Γι’ αυτούς που υπάρχει η κατηγορία ότι ήρθαν σε επαφή τα πράγματα είναι λίγο πιο μπερδεμένα…», είπε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος. Πρόσθεσε ότι «έχουμε ισχυρά τεκμήρια ότι η παραπονούμενη συμφώνησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή αλλά όχι με όλους. Είχε συμφωνήσει μόνο με τους δυο ύποπτους. Ντοκουμέντα από κάμερες ωστόσο δεν συμφωνούν με τους ισχυρισμούς της, αφού υπήρχαν άλλοι εννιά στο δωμάτιο.

Δυο νεαρές, οι Noa Teller και Adi Avnery ήρθαν για διακοπές στην Αγία Νάπα και όπως δηλώνουν φιλοξενήθηκαν στο συγκεκριμένο δωμάτιο όπου προηγουμένως είχε λάβει χώρα ο βιασμός. Όπως δηλώνουν βρήκαν προφυλακτικά κάτω και δίπλα απ’ τα κρεβάτια. Το σχετικό βίντεο είναι δικό τους. Όπως ανέφεραν, «βγήκαμε έξω στο μπαλκόνι και κάποια απ’ τα υπόλοιπα παιδιά μας είπαν ότι το δωμάτιο που βρισκόμασταν, προηγουμένως είχε ερευνηθεί από την Αστυνομία». «Δεν είναι ξεκάθαρο για εμάς πως μας επέτρεψαν να κοιμηθούμε εκεί με τόσα ευρήματα και τεκμήρια στους τοίχους και στον χώρο. Δεν περιμέναμε ότι θα συναντούσαμε τέτοιες συνθήκες», αναφέρουν οι νεαρές.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει επίσης τις συνομιλίες μεταξύ του κύριου ύποπτου και της 19χρονης. Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι στις συνομιλίες φαίνεται ότι οι δυο τους συνομιλούσαν για αρκετές μέρες στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Νομίζω ότι σε είδα στο μπαλκόνι, σε χαιρέτησα», λέει η νεαρή σε ένα μήνυμα για να λάβει την απάντηση «Γιατί δεν ήρθες να με βρεις;». Αργότερα ο νεαρός της γράφει «έλα σε μένα το βράδυ». Σε κάποιο άλλο σημείο ο νεαρός Ισραηλινός της έγραψε, «που είσαι; Πάμε έξω για λίγο». Η νεαρή του απάντησε, «επιστρέφω τώρα στο ξενοδοχείο».

Εξάλλου, άλλο δημοσίευμα από τον ισραηλινό Τύπο και συγκεκριμένα της «Times of Israel» η 19χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό, είπε ότι οι μνήμες της είναι θολές αλλά περίπου την 1 μ.μ., θυμάται ότι βιάστηκε από μερικούς από τους υπόπτους, μερικούς από τους οποίους δεν είχε γνωρίσει προηγουμένως. Μερικοί πήραν προφυλάξεις ενώ άλλοι δεν το έπραξαν, είπε, προσθέτοντας ότι την τραυμάτισαν σ’ όλο το σώμα της κατά τη διάρκεια της επίθεσης και ότι ήταν υπό την επιρροή ουσιών.

Πηγή: Sigmnalive.com

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ