Ολυμπιακός: Οριστικό. Δήλωσαν συμμετοχή στην Α2 οι Πειραιώτες


Στο πρωτάθλημα της Α2 θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Πειραιά κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμετάσχει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και στο Κύπελλο την τελευταία μέρα της σχετικής διορίας που είχε δώσει η ΕΟΚ.

Ανήμερα της τελευταίας προθεσμίας που είχε δώσει η ΕΟΚ, ο Ολυμπιακός κατέθεσε το απόγευμα της Παρασκευής (19/7) τα σχετικά έγγραφα για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2 και στο Κύπελλο.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι και τελικά αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα με – 6 βαθμούς.

Όσον αφορά το Κύπελλο, δεν θα αρχίσει από τα προημιτελικά, όπως συνέβαινε τα περασμένα χρόνια, αλλά από τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης, όταν οι 16 ομάδες της Β’ Εθνικής που θα έχουν περάσει από την πρώτη αγωνιστική θα κληρωθούν (και θα παίξουν ως γηπεδούχοι) με τις 16 της Α2.Η επιστολή του Ολυμπιακού

«Κύριοι,

Με την παρούσα, επισυνάπτουμε τη δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της περιόδου 2019-2020.

Παρακαλούμε όπως μας επιστρέψετε την παρούσα επιστολή μέσω φαξ με δικό σας αριθμό πρωτοκόλλου για την παραλαβή.

Με εκτίμηση,

Για την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Γ. Σκινδήλιας

Αντιπρόεδρος».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ