Μουρατίδης-Παπαχαραλάμπους: Δεν φαντάζεστε τι κάνουν στην Κύπρο με τα παιδιά τους; (photos)


Απ’ έξω και ανακατωτά θα γνωρίσουν την Κύπρο για έναν ολόκληρο μήνα (αυτόν που διανύουμε) η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη. 

Το ζευγάρι όμως δεν θα είναι μόνο στο νησί της Αφροδίτης αφού θα τους ακολουθήσουν και οι δύο γιοι τους.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η περιοδεία τους με την παράσταση «Δείπνο για φίλους» όπου συνυπάρχουν επαγγελματικά.

Οι δύο ηθοποιοί, ενθουσιασμένοι για τη νέα αυτή επαγγελματική προοπτική τους, είπαν με χαρά: «Θα είναι μαζί μας και θα γνωρίσουν για πρώτη φορά το νησί».

Μάλιστα, ο ευτυχής μπαμπάς πρόσθεσε: «Και όχι μόνο, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα περιοδεύσουμε όλοι μαζί. Δεν σου κρύβω ότι ανυπομονούμε και είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτό, θα είναι ένας συνδυασμός δουλειάς και διακοπών. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για όλα τα μέλη της οικογένειας» (γέλια).

Όσο για το πόσο κλασική ελληνική οικογένεια είναι η οικογένεια Μουρατίδη, εκείνοι απαντούν: «Όπως σε όλες τις κλασικές ελληνικές οικογένειες, η μαμά είναι πάντα η λίγο πιο αυστηρή».

Τι απαντούν όμως στην ερώτηση αν ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, αποκαλύπτουν: «Δεν ξέρω αν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά σίγουρα ήταν κάτι που έγινε αρκετά γρήγορα, από τα πρώτα γυρίσματα».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ