“Καυτός” ΠΑΟΚ. “Τεσσάρα” με βραζιλιάνικο στιλ στη Σιντ Τρούιντεν – video


Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, συντρίβοντας με 4-0 τη Σιντ Τρούιντεν, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Βέλγιο. Εντυπωσιακό το σύνολο του Άμπελ Φερέιρα.

Ο νέος ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα αρέσει πολύ. Ο Δικέφαλος του Βορρά, παίζοντας σ’ ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι ωραίο ποδόσφαιρο, συνέτριψε με 4-0 τη Σιντ Τρούιντεν στο Βέλγιο. Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Ζαμπά, Πέντρο Ενρίκε πέτυχαν τα τέρματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Οι Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος και Ροντρίγκο ήταν στην άμυνα. Στα χαφ ξεκίνησαν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ελ Καντουρί, με τους Ζαμπά, Μπίσεσβαρ να καλύπτουν τα άκρα της επίθεσης και τον Πέλκα να κινείται πίσω από τον μοναδικό κλασικό φορ, Τσούμπα Ακπομ.

Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (καταρρακτώδης βροχή), με τον ΠΑΟΚ να μην επηρεάζεται καθόλου και να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με το… μαχαίρι στα δόντια.

Στο 12′, ο Ζαμπά έκανε τη σέντρα κι ο Μπίσεσβαρ έκανε το 1-0 με κεφαλιά, ενώ λίγο αργότερα ο Αουγκούστο με πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0.

Το 3-0 έγινε με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι Πέλκας, Ζαμπά έκαναν το «ένα-δύο» και ο Βραζιλιάνος από κοντά με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Εννιά λεπτά πριν το φινάλε, ο Πέντρο Ενρίκε ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ μπήκε στην περιοχή από αριστερά, ανατράπηκε από αντίπαλο αμυντικό και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Οι επιλογές του Φερέιρα στον ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (60’ Μελίσσας), Μάτος (60’ Στοχ), Βαρέλα (60’ Χατζηισαΐας), Κρέσπο (60’ Μιχαηλίδης), Ροντρίγκο, Αουγκούστο (46’ Μίσιτς), Ελ Καντουρί (60’ Κάτσε), Ζαμπά (60’ Ενρίκε) , Μπίσεσβαρ(46’ Λημνιός), Πέλκας (60’ Ίνγκασον) , Άκπομ (60’ Σφιντέρσκι).Τα γκολ του ΠΑΟΚ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ