Δέκα μάσκες ομορφιάς μόνο με ελαιόλαδο


  1. Κρέμα ματιών

Εφάρμοσε ταμποναριστά μία μικρή ποσότητα κάτω από μάτια για να ενυδατώσεις την περιοχή και να προλάβεις τις λεπτές γραμμές.

  1. Θεραπεία για τα μαλλιά

Ζέστανε μία ποσότητα στο φουρνάκι μικροκυμάτων για να είναι ελαφρώς ζεστό. Κάνε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και άσε το για 20 λεπτά. Έπειτα λούσε κανονικά τα μαλλιά σου.

  1. Σπιτική μάσκα προσώπου

Ανάμειξε 3 κ.σ. ελαιόλαδου με μισό αβοκάντο για μία γρήγορη και εύκολη μάσκα προσώπου που θα χαρίσει απαλότητα στην επιδερμίδα σου.

  1. Θεραπεία για τα νύχια και τα πετσάκια

Ζέστανε μία ποσότητα ελαιόλαδου στο φουρνάκι μικροκυμάτων για να είναι ελαφρώς ζεστό και έπειτα βύθισε τα νύχια σου για 5-10 λεπτά.

  1. Body Lotion

Μετά το ντους ή το μπάνιο σου κάνε μασάζ στην επιδερμίδα σου με ελάχιστη ποσότητα ζεστού ελαιόλαδου για να προλάβεις την ξηρότητα.

  1. Ντεμακιγιάζ

Αφαίρεσε το μακιγιάζ σου χρησιμοποιώντας έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και ελαιόλαδο που, εκτός των άλλων, θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου. Κι άλλη super ιδέα για φυσικό ντεμακιγιάζ εδώ!

  1. Mπάνιο

Κάνε το όπως η Sophia Loren, δηλαδή στο επόμενο χαλαρωτικό μπάνιο σου πρόσθεσε και 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο.

  1. Scrub για τα χείλη

Ανάμειξε 1 κ.σ. ελαιόλαδο με 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη για ένα σπιτικό και (σχεδόν) yummy scrub χειλιών.

  1. Κρέμα αποτρίχωσης

Πριν μπεις στο ντους, τρίψε μία μικρή ποσότητα ελαιόλαδου στα πόδια σου για έξτρα απαλό ξύρισμα.

  1. Θεραπεία για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σου

Ζέστανε ελαιόλαδο στο φουρνάκι μικροκυμάτων για να είναι ελαφρώς (!) ζεστό και έπειτα κάνε μασάζ στις βλεφαρίδες και τα φρύδια σου. Άσε το να δράσει για 20 λεπτά. Οι βλεφαρίδες σου θα φαίνονται πιο γεμάτες και πιο σκούρες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ