Απίστευτο: Αυτή είναι η 58χρονη που θέλει να γίνει το γηραιότερο μοντέλο σε εξώφυλλο περιοδικού

Αν και απέχει μόλις 2 χρόνια από τα 60 η Τζόντι Μπάουερ, μητέρα δύο παιδιών, έχει σώμα που θα το ζήλευαν ακόμα και 20αρες. Η πρώην πρωταθλήτρια του διαγωνισμού «Fitness America» έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για να γίνει το γηραιότερο μοντέλο που θα μπει σε εξώφυλλο περιοδικού και συγκεκριμένα του διάσημου Sports Illustrated.
Αν και γυμνάζεται καθημερινά δεν κάνει υπερβολές καθώς στόχος της είναι να συμπληρώνει 10 ώρες γυμναστικής την εβδομάδα, έναν στόχο που κάθε γυναίκα μπορεί να βάλει. «Είναι κάτι που κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει και σύντομα θα δει τα αποτελέσματα» λέει η ίδια κάτι που πιστεύει ότι μπορεί να γίνει σε κάθε ηλικία αφού σύμφωνα και με την ίδια πότε δεν είναι αργά για να βάλουμε στόχους και να τους πετύχουμε.

«Δεν υπάρχουν ειδικές ηλικιακές κατηγορίες. Το θέμα είναι να νιώθεις μέσα σου όμορφη» συμπληρώνει η Τζόντι η οποία δουλεύει και καθημερινά αφού διατηρεί αλυσίδα με είδη γυμναστικής στο Κονέκτικατ.

Μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη γυναίκα που έχει ποζάρει για το εξώφυλλο του Sports Illustrated είναι η Παολίνα Πορίζκοβα 54 ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here