«GNTM»: Τα νέα επεισόδια, το… λίφτινγκ και το πρόσωπο που δεν περιμέναμε (photos)


Μπορεί το δημοφιλές πρόγραμμα να βγαίνει στον αέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι 25 φιναλίστ έχουν ήδη επιλεγεί και έχουν μετακομίσει στο άνετο και πολυτελέστατο σπίτι του «GΝΤΜ».

Αυτό σημαίνει ότι τα γυρίσματα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ενώ έχουν γίνει και αποχωρήσεις.

Από φέτος μάλιστα λόγο επί των επιδόσεων θα έχει και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, όχι ως κριτής, αλλά καταθέτοντας την άποψη της σε κάθε δοκιμασία, επηρεάζοντας φυσικά και τη γνώμη των τεσσάρων κριτών, της Βίκυς Καγιά, του Αγγέλου Μπράτη, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Σκουλού.

Η μέχρι πρότινος art-director του ριάλιτι μόδας από φέτος θα έχει διευρυμένα καθήκοντα, μια και τόσο τα σχόλια της όσο και η συνεργασία της με τα καλλίγραμμα μοντέλα άρεσαν στους συντελεστές της παραγωγής.

Παρούσα φυσικά και φέτος θα είναι και η Ελενα Χριστοπούλου, διατηρώντας τον ρόλο της coach στο ριάλιτι μόδας.

Σύμφωνα με το tv έθνος, νέο δεδομένο επίσης θεωρείται και η συνεργασία του «GΝΤΜ» με διαφορετικούς φωτογράφους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Επιπλέον, το λίφτινγκ στον δεύτερο κύκλο του «GΝΤΜ» περιλαμβάνει ακόμη δοκιμασίες που δεν θα θυμίζουν τίποτα από τα περσινά επεισόδια. Το φετινό κόνσεπτ έρχεται να προκαλέσει τις φιναλίστ να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στις πασαρέλες και να έρθουν πιο κοντά με το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πάντως ότι κατά τη διαδικασία του pre-casting οι κριτές είδαν 400 κορίτσια, αλλά μόνον οι 70 υποψήφιες πέρασαν στην επόμενη φάση. Και από αυτές φυσικά οι 25 έλαβαν το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του «GΝΤΜ».

«Αυτή τη φορά το GNTM θα είναι πιο λαμπερό, με περισσότερη μόδα. Σίγουρα θα δούμε πιο μεγάλες παραγωγές, πιο πολλά εξωτερικά γυρίσματα, θα δούμε πιο πολλούς ανθρώπους να συνεργάζονται και να δημιουργούν υπέροχα κόνσεπτ», είχε δηλώσει πρόσφατα ερωτηθείς για την πορεία των γυρισμάτων ο Αγγελος Μπράτης.

Δείτε στη gallery ποιο είναι το λαμπερό πρόσωπο που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ