Μόνο προδότη δεν είπε ο Τραμπ τον Μάλερ – Σκληρές κουβέντες


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε χθες στον πρώην ειδικό ανακριτή με εισαγγελικά καθήκοντα Ρόμπερτ Μάλερ, μία ημέρα πριν από την σημερινή κατάθεση του ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Στην διάρκεια μιας 79λεπτης προεκλογικής ομιλίας του στους μαθητές ενός γυμνασίου, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε: “Συνεχίζεται για χρόνια. Ούτε συνωμοσία, ούτε παρακώλυση – ας έχουμε κι άλλο. Σαράντα εκατομμύρια δολάρια. Ανέκριναν 500 ανθρώπους και δεν βρήκαν τίποτα!”

“Βλέπω ότι ο Μάλερ πρόκειται πάλι να καταθέσει. Πόσες φορές; Δυόμισι χρόνια. Πραγματικά, άρχισε από την ώρα που άρχισα να έχω καλά νούμερα [στον προεκλογικό αγώνα του 2016]”, είπε ακόμα ο Τραμπ. “Πρέπει να αρχίσουμε να τον παρακολουθούμε άμεσα, ίσως έχει σχέσεις με κάποια ξένη χώρα,” πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ακολουθώντας το κλασσικό για τον ίδιο, προεκλογικό του στυλ, ο πρόεδρος Τραμπ μίλησε 45 λεπτά περισσότερο από τον προγραμματισμένο χρόνο της ομιλίας του σε φεστιβάλ νεολαίας στην Ουάσινγκτον (Turning Point USA Teen Action Summit). Πρόκειται για έναν συντηρητικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου και κολεγίων σε παναμερικανικό επίπεδο υπό την ηγεσία του πολιτικού ακτιβιστή Τσάρλι Κικ.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ