Το νέο post της Δέσποινας Βανδή μας έκανε να την αγαπήσουμε περισσότερο! (photos)

Η Δέσποινα Βανδή πάντα βρίσκει τρόπους για να μας κάνει να την αγαπάμε όλο και περισσότερο! 

Αυτή τη φορά μας… κέρδισε ξανά με ένα ποστ της στο instagram όπου δείχνει πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ.

Αυτά που γράφει όμως ήταν που μας έκαναν να τη λατρέψουμε περισσότερο. Γιατί με αφορμή τα πρόσφατα 50ά γενέθλιά της, ήθελε να τοποθετηθεί σε σχέση με τον χρόνο που περνάει καθότι γυναίκα και μάλιστα πολύ όμορφη.

Η Δέσποινα λοιπόν, όχι μόνο δεν μας απογοήτευσε με την τοποθέτησή της αλλά μας έκανε να χαμογελάσουμε με χαρά για την άποψη που έχει και τη σχέση της με τον χρόνο. Γιατί ούτε από τις γυναίκες που κρύβουν τα χρόνια τους είναι, ούτε από εκείνες που φοβούνται να αποκαλύψουν την ηλικία τους από φόβο!

Σε ένα μακροσκελές κείμενο ως λεζάντα σε μία υπέροχη καλοκαιρινή φωτογραφία της, η Δέσποινα Βανδή έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τι γίνεται κορίτσια μου, φοβάστε;
Κι εγώ λίγο και θα σας εξηγήσω το γιατί!
Πριν λίγες μέρες λοιπόν είχα τη χαρά να γιορτάσω τα γενέθλιά μου!

Η φορά που έπαθα κατάθλιψη ήταν όταν έκλεινα τα 25 μου!Είχα πολύ στενοχώρια εκείνη την ημέρα που απομακρυνόμουν από τα 20!
Έκτοτε όλα καλά! Τα τελευταία δε χρόνια ευχαριστω το Θεό που με αξιώνει να μεγαλώνω!Ωστόσο λίγο με προβλημάτισαν τη γενέθλιά μου μέρα κάποιοι που με πήρανε για ευχές λέγοντας «πω πω έγινες 50!»με έναν τόνο στη φωνή που φανέρωνε, έναν τρόμο να το πω, μια συμφορά να το πω!

Σαν να ήμουν εγώ και τα χρόνια μου ένα σημείο αναφοράς για τη δικη τους ηλικία,για τις δικές τους ζωές!
Μία καλή μου φίλη που πέρασε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μου είπε πως της κάθεται λίγο βαρύ το γεγονός ότι έγινα 50!Μου είπε, χαριτολογώντας φυσικά, πως ενώ για τη δικη της περίπτωση υπήρξε θεραπεία, για εμένα δεν υπάρχει τίποτα ώστε να το πάρω και να ξαναγίνω 45!

Αχ κορίτσια μου, η ηλικία είναι ένας αριθμός! Δωστε σε αυτόν τον αριθμό αυτό που του αξίζει!Δεν είναι οφειλές προς το δημόσιο, είναι προς τον εαυτό σας! Συμφωνώ πως όταν είσαι μικρός, ο χρόνος έχει την έννοια του άπειρου! Είναι παιχνίδι, είναι μεσημέρια που πρέπει να κάνεις ησυχία, είναι καλοκαίρια, τα πρώτα φλερτ…
Μεγαλώνοντας ο χρόνος έχει να κάνει περισσότερο με τα πράγματα που επιθυμήσαμε η έπρεπε να κάνουμε και κάναμε ή δεν κάναμε!

Να τελειώσεις, το σχολείο, να σπουδάσεις, να βρεις μια καλή δουλειά, να βρεις ένα καλό παιδί να παντρευτείς, να κανεις παιδιά, να τα μεγαλώσεις να, . να…
Που θέλω να καταλήξω;
Στην ομορφιά των χρόνων που διανύω κορίτσια μου!

Εγώ από αυτά τα «να» τελείωσα!
Τα τελευταία χρόνια ζω κάνοντας μόνο πράγματα που γεμίζουν την ψυχή μου!
Δεν έχω το άγχος να αποδείξω κάτι!
Με απασχολεί η προσωπική μου εξέλιξη και το χαμόγελο των παιδιών μου!

Να γίνω καλύτερος άνθρωπος,να κατανοώ,να μη θυμώνω,να συγχωρώ,να έχω στόχους,να τολμώ,να δουλεύω με χαρά,να παίζω,να χορεύω,να συγκινούμαι,να γελάω, να ονειρεύομαι!

Η ηλικία έχει να κάνει με τη διάθεση μας για ζωή!Με την ενέργεια μας!
Όσο μεγαλώνω τόσο μεγαλώνει κι αυτή!Κι όσο θα έχω ένα δικο μου «να» να ξεπηδάει από μέσα μου,θα είμαι ευτυχισμένη!
Ας το καλό!Με ταραξατε,μέρα που ήταν,μεγάλη γυναίκα!!!».

Δείτε παρακάτω την επίμαχη φωτογραφία αλλά και αρκετές ακόμα από την αγαπημένη Δέσποινα…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ