Πέθανε η Μαρία Βλάχου, γυναίκα – σύμβολο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας (Photos)


Σε ηλικία 39 ετών έφυγε από τη ζωή η Μαρία Βλάχου, γυναίκα – σύμβολο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, νικημένη από τον καρκίνο.

Η Μαρία Βλάχου αποτέλεσε σύμβολο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας όταν μαζί με την αδερφή της αποφάσισε να ασχοληθεί με την εκτροφή σαλιγκαριών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η αδερφή της, γράφοντας στο Facebook. «Όταν η κάμπια κατάλαβε πως η ζωή της τελείωνε ξεκίνησε να πετάει. Η Μαρία μας σήμερα έγινε πεταλούδα».

Γεννημένη το 1980 η Μαρία Βλάχου μιλούσε εννέα ξένες γλώσσες, έκανε διδακτορικό στη συγκριτική λογοτεχνία και προ ετών εκλήθη από το Πανεπιστήμιο της Σμύρνης όπου δίδαξε αρχικά ιταλική φιλολογία και έπειτα ελληνικά στο Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού.

Η εμπλοκή της με την πολλά υποσχόμενη παραγωγή των σαλιγκαριών προέκυψε τυχαία. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως λέκτορας ξένων γλωσσών σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και μεταφράστρια της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, επέστρεψε στην πατρίδα της την Κορινθία όπου μαζί με την αδερφή της, Πένυ, δημιούργησαν τη Fereikos, το 2007.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ