Ανατριχίλα. Πράκτορες του FBI ανακάλυψαν Φρανκενστάιν μέσα σε εργαστήριο στην Αριζόνα.


Όλα έγιναν μετά από καταγγελίες συγγενών νεκρών που είχαν δωρίσει τα σώματά τους προκειμένου να βοηθήσουν την επιστήμη. Όμως στο Κέντρο Βιολογικών Ερευνών της Αριζόνα η διαστροφή είχε χτυπήσει κόκκινο!

Μπαίνοντας στους χώρους των εργαστηρίων οι πράκτορες του FBI δεν πίστευαν στα μάτια τους! Βρήκαν έναν κανονικό Φρανκενστάιν. Ένα γυναικείο κεφάλι ήταν ραμμένο σε ανδρικό σώμα και μάλιστα αυτό το «δημιούργημα» ήταν κρεμασμένο σε έναν τοίχο! Και αυτό ήταν ένα από τα πολλά φρικιαστικά ευρήματα!

Οι πράκτορες βρήκαν έναν καταψύκτη γεμάτο με ανδρικά γεννητικά όργανα, με κεφάλια ανθρώπων, με χέρια και πόδια.

Στο συγκεκριμένο κέντρο συγγενείς αποθανόντων δώριζαν τις σορούς των αγαπημένων τους υποτίθεται για επιστημονικούς σκοπούς.Όμως, μετά από αυτές τις ανακαλύψεις οι συγγενείς κάνουν μηνύσεις στο συγκεκριμένο κέντρο γιατί δεν σεβάστηκαν τους νεκρούς και γιατί παραπλανήθηκαν από τους ιδιοκτήτες.φωτο: WVTM13

Το FBI είχε ερευνήσει το 2014 το συγκεκριμένο κέντρο για παράνομο εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων. Ο πρώην πράκτορας του FBI Mark Cwynar περιγράφοντας τα όσα είχε δει. Όπως αναφέρει ήταν σαν ψυγείο κρεάτων. Ακέφαλα σώματα και ανθρώπινα όργανα στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο.

Φυσικά το κέντρο αυτό έκλεισε και σύμφωνα με όσα ανακάλυψαν πουλούσε ανθρώπινα όργανα σε τιμές που ξεκινούσαν από 3.000 ευρώ για ολόκληρο σώμα χωρίς ώμους ή κεφάλι και περίπου 400 ευρώ για ένα πόδι.

Ο ιδιοκτήτης του κέντρου Stephen Gore, καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης το 2015 και μάλιστα άκουσε με δάκρυα στα μάτια την ποινή του ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 122.000 ευρώ.

Το αστικό δικαστήριο θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου.

πηγή: Mirror

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ