Κίσσαμος Χανίων: Έριξαν κρέατα με βίδες και καρφιά για να σκοτώσουν αδέσποτα

Άγνωστοι πέταξαν σε δρόμο στην Κίσσαμο Χανίων κομμάτια κρέατος, στα οποία είχαν τοποθετήσει βίδες και καρφιά, προκειμένου να τα φάνε αδέσποτα της περιοχής και να βρουν βάναυσο θάνατο, καταγγέλλει η Φιλοζωική Ομοσπονδία Χανίων.
Τις φόλες βρήκαν κάτοικοι κοντά στο γήπεδο της περιοχής, το απόγευμα του Σαββάτου, οι οποίοι και ενημέρωσαν αμέσως τη Φιλοζωική Ομοσπονδία Χανίων, Χαρακτηριστικά η καταγγελία που αναρτήθηκε στη σελίδα της Ομοσπονδίας στο Facebook αναφέρει:
«Καλημέρα σας. Χτες το απόγευμα πριν γυρίσω από τη δουλειά, ο φίλος μου έβγαλε τη σκυλίτσα μου βόλτα κοντά στη γειτονιά μας στην Κίσσαμο Χανίων. Η σκυλίτσα μύρισε κάτι και πήγε να το φάει, ευτυχώς ο φίλος μου πρόλαβε και την τράβηξε και δεν πίστευε στα μάτια του. Ήταν 3 κομμάτια κρέατος γεμάτα βίδες και καρφίτσες. Γύρισε σπίτι και εκείνη την ώρα φτάνοντας και εγώ, με ενημέρωσε και πήγαμε αμέσως στο σημείο καλώντας την αστυνομία που παρευρέθηκε αμέσως.

Έβγαλαν φωτογραφίες και είπαν να καταγράψουν το συμβάν. Εμείς μαζέψαμε τις φόλες, τις πήραμε σπίτι και τις καταστρέψαμε. Αμέσως κοινοποίησα στο διαδίκτυο ότι στην περιοχή για άλλη μια φορά ρίξανε φόλες. Πριν μια εβδομάδα στο κέντρο της Κισσάμου είχα βρει σκύλο να σπαρταράει και να βγάζει αφρούς και στη διαδρομή πριν το κτηνιατρείο πέθανε… Είναι η τρίτη φορά σε ένα μήνα που ρίχνουν φόλες.
Λίγο αργότερα το ίδιο απόγευμα ήμουν στο δρόμο να πάω στην τοπική διαδικτυακή εφημερίδα να αναφέρουμε και εκεί το γεγονός… Περάσαμε από το δρόμο που βρήκαμε τις πρώτες φόλες και 50 μέτρα πιο πέρα έξω από την παιδική χαρά βρήκαμε άλλο ένα κομμάτι κρέατος με καρφίτσες. Το περισύλλεξα με ένα άδειο κουτί (μαλακό) τσιγάρων και μια απόδειξη που βρήκα εκεί, για να το σπρώξω μέσα στο πακέτο. Το δείγμα αυτό το κράτησα στο ντουλαπάκι από το μηχανάκι μου μιας και δεν μπορούσα να το καταστρέψω ακόμα.
Λίγο αργότερα στα σχόλια από την ανάρτησή μου κάποιος ανέφερε ότι μπορούν ίσως να βρεθούν αποτυπώματα πάνω στο δείγμα. Πήγα λοιπόν στην αστυνομία, αλλά δυστυχώς είχε αλλάξει βάρδια και μου είπαν ότι πρέπει να πάω την επόμενη μέρα, που θα είναι εκεί οι αστυφύλακες, που κατέγραψαν και το συμβάν. Επίσης, χωρίς καν να δουν το δείγμα, είπαν ότι είναι αδύνατον να βρεθούν αποτυπώματα. Εγώ επέμεινα, ότι μια προσπάθεια δεν θα βλάψει. Σήμερα λοιπόν θα ξαναπάω στο τμήμα μαζί με άλλους φιλόζωους της περιοχής για να ζητήσουμε να γίνει έλεγχος αποτυπωμάτων».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ