Αυτό το φτηνό προϊόν το οποίο ήδη έχετε στην κουζίνα σας μπορεί να σας βοηθήσει στις σκασμένες φτέρνες


Αυτό το προϊόν είναι φτηνό και μπορεί να κάνει θαύματα για να μειωθούν τα σκασίματα στις φτέρνες
Οι σκασμένες φτέρνες είναι πολύ κουραστικές. Πονάνε και δεν είναι ωραίες και στην εμφάνιση. Φυσικά θα θέλατε να απαλλαγείτε από αυτές και να ξαναγίνουν όπως ήταν παλιά αλλά αυτό φαντάζει δύσκολο. Όχι πια με αυτό το κόλπο!

Όχι πια πόδια σαν γυαλόχαρτο!

Κορν φλάουερ
Μερικές φορές η λύση είναι τόσο απλή που δεν θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι θα έχει αποτελέσματα. Αυτό ισχύει και στην λύση για τις σκασμένες φτέρνες. Δεν χρειάζεστε ακριβές συσκευές ή προϊόντα εφόσον έχετε αυτό το απλό συστατικό στην κουζίνα σας. Μιλάμε για το κορν φλάουερ. Η σκόνη αυτή είναι πολύ αποτελεσματική ενάντια στα σκασίματα στις φτέρνες σας και είναι και πολύ εύκολο στην χρήση.

Εδώ μπορείτε να δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε το κορν  φλάουερ: Ρίξτε  αρκετή σκόνη στις φτέρνες σας πριν κοιμηθείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει καλά τα σκασίματα. Στην συνέχεια φορέστε κάλτσες και πηγαίνετε να κοιμηθείτε. Μόλις σηκωθείτε αφαιρέστε το κορν φλάουερ και θα παρατηρήσετε ότι οι φτέρνες θα έχουν αρχίσει να επουλώνονται και θα είναι απαλές και πάλι.

Έχετε πολύ βαθιά σκασίματα; Τότε καλό θα ήταν να τρίψετε τα πόδια σας πρώτα με μια λίμα. Στην συνέχεια απλά χρησιμοποιήστε το κορν φλάουερ όπως σας είπαμε και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ