Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων θα πρέπει να έχει ασφάλεια κατοικίδιου ζώου


Στις περισσότερες χώρες, οι άνθρωποι αποκτούν ασφάλιση υγείας για τον εαυτό τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε πολλές χώρες, απαιτείται ακόμη και από το νόμο. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα. Επειδή φανταστείτε να πάθετε κάποιο ατύχημα ή να αρρωστήσετε σοβαρά. Το μηνιαίο ασφάλιστρο για την ασφάλιση θα είναι ψίχουλα σε σύγκριση με τα νοσοκομειακά έξοδα που θα πρέπει να καλυφθούν.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο προφανές να ασφαλίσουμε τα κατοικίδια ζώα μας παρόλο που τα κατοικίδια ζώα μας επίσης κινδυνεύουν να πάθουν κάποιο ατύχημα ή να αρρωστήσουν σοβαρά. Οι πιθανότητες το κατοικίδιο ζώο σας να χτυπηθεί από αυτοκίνητο είναι μάλλον ακόμα υψηλότερες, έτσι δεν είναι;

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων μπορούν να καλύψουν μικρές θεραπείες στον κτηνίατρο. Αλλά ισχύει αυτό και όταν το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό; Δυστυχώς όχι. Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων δεν είναι πάντοτε σε θέση να καλύψουν το κόστος των απαιτούμενων θεραπειών. Ως αποτέλεσμα, τα κατοικίδια ζώα τους δεν λαμβάνουν πάντα τη φροντίδα που τους αξίζει.

Πέρα από το γεγονός ότι ο χνουδωτός φίλος σας αξίζει την καλύτερη φροντίδα που υπάρχει εκεί έξω, θα αναφέρουμε 5 ακόμη λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ασφαλίσετε τα κατοικίδια ζώα σας.

4. Εξοικονομήστε πολλά χρήματα!

Όταν το αγαπημένο σας κατοικίδιο ζώο δεν αισθάνεται καλά, μπορεί να θέλετε να το πάτε στον κτηνίατρο για να βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει. Αυτή η σύντομη επίσκεψη θα σας κοστίσει $60 , – κατά μέσο όρο.

Ας πάρουμε τα σκυλιά για παράδειγμα. Φυσικά, αυτό ποικίλλει ανά σκύλο και ηλικία, αλλά κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί να πηγαίνετε το σκυλί σας επίσκεψη στον κτηνίατρο περίπου 2-3 φορές το χρόνο. Αυτά είναι ήδη πολλά χρήματα. Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να γίνουν δύσκολα όταν συμβεί κάτι πιο σοβαρό στο κατοικίδιο ζώο σας, όπως μια ασθένεια ή ένα τραύμα λόγω ατυχήματος. Αυτές οι χρεώσεις στον κτηνίατρο μπορούν να αγγίξουν περίπου τα $500 , – έως τα $3,000 , – ανάλογα με την κατάσταση του κατοικίδιου ζώου σας.

Αυτό είναι ένα σοβαρό ποσό. Δεν έχουν όλοι χρήματα κάτω από το στρώμα τους, κρυμμένα σε μια κάλτσα. Το κόστος ασφάλισης για ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίδιου ζώου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, η ράτσα, το βάρος, και φυσικά η ασφαλιστική εταιρεία που αποφασίζετε να προχωρήσετε. Αλλά οι πολιτικές ξεκινούν από τα $10 , – το μήνα.

Η ασφάλιση κατοικίδιου ζώου σας προσφέρει οικονομικές λύσεις από ακριβές χρεώσεις στον κτηνίατρο και σας βοηθά να φροντίσετε καλά το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

3. Υγιέστερα κατοικίδια ζώα

Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για ζώο εξασφαλίζει ότι θα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τις κτηνιατρικές επισκέψεις. Επειδή θα γνωρίζετε ότι δεν θα χρειάζεται να καλύψετε κάθε επίσκεψη στον κτηνίατρο, είναι πιθανότερο να αναζητήσετε βοήθεια για το κατοικίδιο ζώο σας όταν χρειαστεί. Αυτές οι τακτικές και απαραίτητες επισκέψεις εξασφαλίζουν ότι το κατοικίδιο ζώο σας θα μπορεί να ζήσει μια υγιή ζωή.

Τα κτηνιατρικά φάρμακα και οι ιατρικές τεχνολογίες αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς. Τα ζώα μπορούν τώρα να θεραπευτούν για αμέτρητες ασθένειες και παθήσεις. Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων σας βοηθά να καλύψετε τα έξοδα για θεραπείες που δεν υπήρχαν καν πριν από μια δεκαετία.

2. Δεν υπάρχουν αποκαρδιωτικές αποφάσεις

Μπορεί να σας σοκάρει όταν μάθετε ότι κάθε 6 δευτερόλεπτα ένας ιδιοκτήτης κατοικίδιου ζώου έρχεται αντιμέτωπος με μια χρέωση στον κτηνίατρο άνω των $1,000! Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων δεν θα πρέπει ποτέ να επιλέγουν ανάμεσα στο αν θα πρέπει να σώσουν ή όχι τη ζωή του αγαπημένου κατοικίδιου τους απλά και μόνο λόγω της οικονομικής τους κατάστασης.

Η ασφάλιση κατοικίδιου ζώου αποτρέπει αυτές τις δύσκολες αποφάσεις καλύπτοντας το κόστος για τις περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες. Αυτό μπορεί δυνητικά να σώσει τη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας.

1. Ψυχική ηρεμία

Κάθε χρόνο, 1 στα 3 κατοικίδια ζώα χρειάζονται θεραπεία έκτακτης ανάγκης. Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μπορεί να προσφέρει στους ιδιοκτήτες ψυχική ηρεμία εξασφαλίζοντας ότι θα είναι προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε ατυχές γεγονός που μπορεί να συμβεί στο αγαπημένο τους κατοικίδιο ζώο.

Θα πρέπει όλοι να είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε και να αγαπάμε πλήρως τα κατοικίδια ζώα μας. Όπως ακριβώς και με κάθε άλλο είδος ασφάλισης, η ασφάλεια κατοικίδιου ζώου θα σας επιτρέψει να επιλέξετε την καλύτερη διαθέσιμη ιατρική περίθαλψη, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε στο κατοικίδιο ζώο σας μια υγιή και όμορφη ζωή.

Η υιοθεσία του κατοικίδιου ζώου σας ήταν το πρώτο βήμα. Το να εξασφαλίσετε ότι θα λαμβάνουν όλη την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζονται και αξίζουν, παρά την (οικονομική) σας κατάσταση, είναι το δεύτερο βήμα. Μας ευχαριστείτε αργότερα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ